Friday, July 13, 2007

Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος!


[Μόνο αυτό το κουμπί ξέρουν να πατάνε αυτοί της Νέας Δημοκρατίας.
Καταστρέφειν και χαίρειν!
]
Την ώρα που οι πολίτες παρακολουθούσαν την καταστροφή της Σκιάθου, τη σύγκρουση τρένων και το κρυφτό υπουργών με τις ευθύνες, ο πρωθυπουργός μιλούσε για στροφή στην καθημερινότητα και τα έριχνε στον... κακό καιρό! (Έθνος, 13/7/07).

Θρίαμβος για τα Σκόπια και χαστούκι για την Ελλάδα ήταν η υπερψήφιση χθες στο Στρασβούργο από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της έκθεσης προόδου αυτής της χώρας κατά το 2006, η οποία της αναγνωρίζει το απόλυτο δικαίωμα να ονομάζεται «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Αυτήν την έκθεση-χαστούκι για την Ελλάδα την υπερψήφισαν όλοι οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας... (Έθνος, 13/7/07).

Όπως καταλαβαίνει κανείς όχι μόνο η Μπακογιάννη (που είναι εξαφανισμένη) είναι άκρως επικίνδυνη για την Ελλάδα, ΑΛΛΑ και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος.
Η Ελλάδα καίγεται, οι Έλληνες τα έχουν χαμένα κι ο Καραμανλής μπορεί να μας πει τι ρόλο παίζει; Πάντως, μας έχει χορτάσει από λόγια. Και, ξέρετε τι έλεγε ο Αισχύλος; "Η πιο αισχρή αρρώστεια είναι τα πλαστά λόγια" [Νόσημα γαρ αίσχιστον είναί φημι συνθέτους λόγους]. Διότι ο Κωστάκης είναι όλο λόγια, λόγια και λόγια πλαστά, και λόγια παχιά, και λόγια του αέρα! Ανέξοδα...



No comments: