Wednesday, November 2, 2016

ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ!!!


Σαπρόφυτα της Δημοκρατίας μας είναι αυτοί που σήμερα κυβερνούν τη χώρα. Και είδαμε τα τελευταία χρόνια που έχουν εξαπολύσει μια εκστρατεία κατασυκοφάντησης και απαξίωσης των πολιτικών αντιπάλων τους, αλλά και εκείνων ακόμη που απλώς δεν συμφωνούν μαζί τους κι εξακολουθούν να βρίσκονται σε εγρήγορση. Ο "μακαρθισμός" των Συριζαίων" ουσιαστικά είναι κυνικότατα ανενδοίαστη θεωρία, αρχή της οποίας είναι ότι κάθε πολίτης που δεν είναι μαζί τους είναι ύποπτος συνωμοσίας κατά της εθνοσωτηρίου πολιτικής τους.
Αλλά είναι εμπαθείς και αδίστακτοι, αφού χρησιμοποιούν το ψέμα κατά κύριο λόγο, καθώς και όλα τα μέσα και όλες εκείνες τις σκηνοθεσίες, που είναι απαραίτητες για να υπηρετηθούν οι ιδιοτελείς κομματικοί σκοποί τους.

Όμως αυτό που έχει σημασία είναι να φύγουν από την εξουσία για να σταματήσουν να καταδαπανώνται στο αχάριστο έργο του διεθνούς διασυρμού της χώρας και του εξανδραποδισμού της ελληνικής κοινωνίας. Αλλά υπάρχουν ακόμη τυχοδιώκτες της "παλιάς πολιτικής φρουράς" που προσφέρονται να στηρίξουν τα κνώδαλα του σταλινισμού. Κι έτσι έχουμε μια αηδή συναλλαγή που διακινείται από εκείνους που προβάλλουν με την πόζα των θεσμοθετών της πολιτικής αρετής.

Ενδεχομένως αυτό που υπαινίσσομαι να γίνει ευκρινέστερο με τον αναμενόμενο ανασχηματισμό που δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μια προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος παραμονής στην εξουσία. Και φυσικά δεν έχει καμιάν απολύτως σημασία η φιλολογία για την αναδιανομή υπουργικών θώκων και αρμοδιοτήτων. Αυτή η παραπολιτική φιλολογία είναι φαγητό στο πιάτο των νεοσσών της δημοσιογραφίας. Τίποτε περισσότερο. Όπως ήταν και προηγηθέν συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και η διασπορά φημών για εσωκομματικές αντιθέσεις κ.λπ.

No comments: