Wednesday, December 17, 2008

Κύριε Καραμανλή, απαλλάξτε μας από την παρουσία σας!

Είπε ο Καραμανλής: «Αναλαμβάνω λοιπόν με ευθύτητα το μερίδιο των ευθυνών που μας αναλογεί. Η κυβέρνηση έχει αντικειμενική, πολιτική ευθύνη για κάθε ζήτημα που πληγώνει τους πολίτες...».
Κι ακόμα είναι στη θέση του; Δεν παραιτήθηκε; Δεν παραιτήθηκε! Αλλά, το θέμα είναι ότι δεν έδιωξε και τους ονοματισμένους ως άμεσα υπευθύνους υπουργούς. Αντί να τους διαολοστείλει, τους προστατεύει και τα πρόβατα από κάτω χειροκροτούσαν γιατί ο αρχηγός τους ομολογούσε ότι δεν είχε καταλάβει τίποτε, ότι δεν είχε υποψιαστεί το μέγεθος του προβλήματος, ότι δεν είχε πλήρη ενημέρωση... Ένας σοβαρός άνθρωπος και πολιτικός και μάλιστα πρωθυπουργός, μετά από τέτοια ομολογία κανονικά... αυτοκτονεί! Αλλά από έναν φοβισμένο, αναποφάσιστο, πολιτικό σαν τον Καραμανλή, τι θα περίμενε κανείς;
Η κυβερνητική πρακτική της Νέας Δημοκρατίας επί πέντε συναπτά χρόνια καταστρέφει το ελληνικό κράτος. Όταν το λέγαμε αυτό, το ΠΑΣΟΚ το έλεγε, κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Η πραγματικότητα όμως μερικές φορές ξεπερνά τη φαντασία. Παλιότερα ο Καραμανλής έλεγε ότι ελέγχει την κατάσταση, ότι έχει πλήρη γνώση των πάντων και σήμερα ήρθε και ομολόγησε την ΑΔΥΝΑΜΙΑ του να ελέγξει τον εαυτό του.

2 comments:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ said...

Δεν θα φύγουν από μόνοι τους Νίκο μου. Θα γκρεμοτσακιστούν όταν δεν θα μπορούν πια να κρατηθούν κι όταν θα έχουν κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα...

KΑΡΜΕΝ said...

Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία και αγάπη!
Εύχομαι για όλους που έμειναν ακόμη άνθρωποι, ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας και σε μας καλή δύναμη να τον δημιουργήσουμε!