Tuesday, January 29, 2013

Κάποια γελοία, ανάγωγα και θρασύδειλα υποκείμενα!!!


Τυχαία διάβασα στο newsbomb.gr (που δεν το θεωρώ και σοβαρό) ότι σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη έξω από το πολυώροφο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Σαράι με τα πολίτικα γλυκά. Τη στιγμή εκείνη περνούσαν από την περιοχή και κάποιοι Έλληνες τουρίστες που φυσικά μίλησαν στον κ. Παπανδρέου. «Ρε συυυ, εδώ κρύβεσαι;», φώναξε ο Έλληνας τουρίστας [η εφημερίδα δεν αναφέρει το όνομά του και ο άθλιος -αν υπήρξε πραγματικά- είναι ένας θρασύδειλος, ανάγωγος και ακοινώνητος], όταν είδε τον Γιώργο Παπανδρέου να βολτάρει, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Πεταλωτή. Ο Γ. Παπανδρέου φυσικά τον αγνόησε και απομακρύνθηκε με γρήγορο προς την πλατεία Ταξίμ...
  • ............................
Αυτό να το θεωρήσουμε "είδηση" που φρόντισε η "Ελευθεροτυπία" να μην την χάσουμε;;; Αμφισβητώ αν το ειπώθηκε κάτι τέτοιο, αλλά κι αν ειπώθηκε, αυτός που το είπε θα ήταν κάποιο γελοίο υποκείμενο!!! Και γελοία υποκείμενα υπάρχουν αρκετά που βρήκαν την ευκαιρία με την οικονομική κρίση να τα ρίξουν όλα στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος πρόλαβε μέσα σε δυο χρόνια να καταστρέψει την Ελλάδα!!!!!
  • ............................
Κι όταν αυτά τα γελοία υποκείμενα έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν και τουρισμό, από κι έως πού του βασάνισε ή τους ταλαιπώρησε ο Παπανδρέου;;; Αλλά οι κωλοφυλλάδες γράφουν ό,τι θέλουν και τα διάφορα λαϊκίστικα sites κάνουν αναπαραγωγή ή και το αντίστροφο. Δεν είναι παράξενο το γεγονός ότι ψάχνουν και ερευνούν με το μικροσκόπιο τις κινήσεις του Παπανδρέου, αλλά για τον χοντρόπετσο τον Καραμανλή... τσιμουδιά! Έχει πέσει άκρα του τάφου σιωπή. Ωστόσο αυτό δηλοί ότι κυνηγάνε εκείνον που φοβούνται.
  • ............................
Ο Τσίπρας έχει κάνει ένα σωρό μαλακίες, με πισωγυρίσματα και κωλοτούμπες και δεν του μιλάνε, αλλά απλώς δίνουν τον χαρακτηρισμού της προόδου, της βελτίωσης των θέσεων, της ωρίμασης κ.λπ. Μιλάει αγγλικά σαν τον σκύλο μου και δεν βλέπω κανένα σχόλιο. Γυρίζει από δω κι από κει σαν την άδικη κατάρα, σαν φτωχοπρόδρομοι αυτός και οι παρέα του και δεν σχολιάζεται από τους κατ' επάγγελμα συκοφάντες και σχολιογράφους του Παπανδρέου.
  • Δυστυχώς ακόμη δεν κατάλαβαν ότι ο Τσίπρας ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ!!! Λίγα είναι τα [πολιτικά] ψωμιά του. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει να γίνεται ορατή και σ΄εκείνους που είχαν επενδύσει στον ΣΥΡΙΖΑ και σ΄αυτόν ως νέο "ΑΝΔΡΕΑ"!!!

No comments: