Thursday, June 14, 2012

Ο καλαμπουρτζής στη ΝΕΤ....

Φωτογραφία: Δεν σας είπα ότι κάποιοι δημοσιογράφοι δίνουν και σήμερα "εξετάσεις" στον ΣΥΡΙΖΑ;;; 
Πρωί-πρωί έφεραν στη ΝΕΤ τον Λαζόπουλο, αυτόν που έλεγε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα - επί ΠΑΣΟΚ -  για να γλιτώσει από το Στρατό. 
Πόσα δεν είχαν γραφτεί τότε!!!! 
Η φράση «ήμουν και εγώ στο κότερο» έγινε μπλουζάκι, όταν ένα πρωί του 2001 για μία ακόμα φορά το εγχώριο σταρ σίστεμ τρανταζόταν από την είδηση ότι σε θαλαμηγό γνωστού ψυχιάτρου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε ταξίδι αναψυχής γνωστών ονομάτων του καλλιτεχνικού κόσμου. 

Ο ψυχίατρος Λυμπέρης ήταν ο ιδιόκτητης της κλινικής Κασταλία στη Γλυφάδα και μαζί του στο περίφημο τότε κότερο «Therapin» επέβαιναν, κατά δική τους παραδοχή, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ο μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης, ένας γνωστός πολίστας μαζί με μοντέλα β’ κατηγορίας. 
Από την τότε υπόθεση και τον σάλο που κράτησε για μήνες υπήρξαν δημοσιογράφοι και εφημερίδες που εμμέσως υπονόησαν ότι η Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, «δίπλωσε» μόνο τον Λυμπέρη και άφησε ελεύθερα τα τρανταχτά ονόματα....

Αυτόν κάλεσε ο κύριος Αρβανίτης στη ΝΕΤ, αυτόν που ξεκατινιάζεται από την τηλεόραση του Alpha και τα τελευταία χρόνια δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να βρίζει και να χυδαιολογεί, επιτιθέμενος σε ανθρώπους που δεν έχουν καν το "βήμα" να πουν το δικό τους λόγο ή ακόμη να επιτίθεται σε καλλιτέχνες που ο ίδιος δεν συμπαθεί (κλασική η περίπτωση της Ντενίση).
Είναι άλλωστε γνωστή η θέση του Λαζόπουλου απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και στους Παπανδρέου.

Δεν θα μιλήσω για τις καλλιτεχνικές του ιδιότητες. 
Υποστηρίζω ότι είναι ένας καλαμπουρτζής και τίποτε περισσότερο.
Αυτά τα περί "σάτιρας" είναι ανοησίες.

Η "σάτιρά" του είναι η ανάπτυξη μιας σαχλαμάρας.
Και επίσης χωρίς δεκανίκια δεν μπορεί να σταθεί στα "καλλιτεχνικά" του πόδια. 

Πάντοτε υπάρχει καλλιτεχνικά μαζί με κάποιον τραγουδιστή, με κάποιον ηθοποιό, με κάποιον άλλον!!!
Και οι εκπομπές χωρίς τα βιντεάκια και τα ανέκδοτα και τις βωμολοχίες, είναι... πιλάφια!

Αυτά για τον Λάκη που έκανε ευτυχείς τους παρουσιαστές της εκπομπής της ΝΕΤ, γιατί μπορούν και του απευθύνουν το λόγο λες και είναι φίλοι ή θέλουν να γίνουν φίλοι!
Χάρισμά τους.

Δεν σας είπα ότι κάποιοι δημοσιογράφοι δίνουν και σήμερα "εξετάσεις" στον ΣΥΡΙΖΑ;;; Πρωί-πρωί έφεραν στη ΝΕΤ τον Λαζόπουλο, αυτόν που έλεγε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα - επί ΠΑΣΟΚ - για να γλιτώσει από το Στρατό. Πόσα δεν είχαν γραφτεί τότε!!!! 
  • .................................
Η φράση «ήμουν και εγώ στο κότερο» έγινε μπλουζάκι, όταν ένα πρωί του 2001 για μία ακόμα φορά το εγχώριο σταρ σίστεμ τρανταζόταν από την είδηση ότι σε θαλαμηγό γνωστού ψυχιάτρου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε ταξίδι αναψυχής γνωστών ονομάτων του καλλιτεχνικού κόσμου. Ο ψυχίατρος Λυμπέρης ήταν ο ιδιόκτητης της κλινικής Κασταλία στη Γλυφάδα και μαζί του στο περίφημο τότε κότερο «Therapin» επέβαιναν, κατά δική τους παραδοχή, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ο μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης, ένας γνωστός πολίστας μαζί με μοντέλα β’ κατηγορίας. Από την τότε υπόθεση και τον σάλο που κράτησε για μήνες υπήρξαν δημοσιογράφοι και εφημερίδες που εμμέσως υπονόησαν ότι η Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, «δίπλωσε» μόνο τον Λυμπέρη και άφησε ελεύθερα τα τρανταχτά ονόματα....
  • .................................
Αυτόν κάλεσε ο κύριος Αρβανίτης στη ΝΕΤ, αυτόν που ξεκατινιάζεται από την τηλεόραση του Alpha και τα τελευταία χρόνια δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να βρίζει και να χυδαιολογεί, επιτιθέμενος σε ανθρώπους που δεν έχουν καν το "βήμα" να πουν το δικό τους λόγο ή ακόμη να επιτίθεται σε καλλιτέχνες που ο ίδιος δεν συμπαθεί (κλασική η περίπτωση της Ντενίση). Είναι άλλωστε γνωστή η θέση του Λαζόπουλου απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και στους Παπανδρέου.
  • .................................
Δεν θα μιλήσω για τις καλλιτεχνικές του ιδιότητες. Υποστηρίζω ότι είναι ένας καλαμπουρτζής και τίποτε περισσότερο. Αυτά τα περί "σάτιρας" είναι ανοησίες. Η "σάτιρά" του είναι η ανάπτυξη μιας σαχλαμάρας. Και επίσης χωρίς δεκανίκια δεν μπορεί να σταθεί στα "καλλιτεχνικά" του πόδια. Πάντοτε υπάρχει καλλιτεχνικά μαζί με κάποιον τραγουδιστή, με κάποιον ηθοποιό, με κάποιον άλλον!!! Και οι εκπομπές χωρίς τα βιντεάκια και τα ανέκδοτα και τις βωμολοχίες, είναι... πιλάφια!
  • .................................
Αυτά για τον Λάκη που έκανε ευτυχείς τους παρουσιαστές της εκπομπής της ΝΕΤ, γιατί μπορούν και του απευθύνουν το λόγο λες και είναι φίλοι ή θέλουν να γίνουν φίλοι! Χάρισμά τους.

No comments: