Sunday, September 2, 2012

Πέντε δικηγόροι, μια οδοντίατρος, ένας γιατρός κι ο Καραχάλιος θα σώσουν τον ελληνικό τουρισμό!!!

Διορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. Σύμφωνα με την απόφαση, η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής: πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Ζήκος, αντιπρόεδρος ο Χριστόφορος Καπαρουνάκης δικηγόρος και γενικός γραμματέας ο Νικόλαος Καραχάλιος πολιτικός επιστήμονας. Επίσης, ως μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ τοποθετούνται: ο δικηγόρος Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Φιορεντίνος, η οδοντίατρος Σοφία Λουκέρη, η δικηγόρος Ανδριανή Παπανδριανού, ο δικηγόρος Χρήστος Γάτος και ο γιατρός Γρηγόρης Λέων.

Πέντε (5) δικηγόροι, δυο γιατροί (η μια... οδοντίατρος!), ένας επιχειρηματίας κι ένας πολιτικός επιστήμονας, ο κολεγιόπαις Καραχάλιος που υπήρξε από τους στενούς συνεργάτες του Κωστάκη Καραμανλή και προσφάτως είχε αναλάβει την "επικοινωνία" στον Ολυμπιακό!!! Δηλαδή, όλοι αυτοί εκρίθησαν από την Όλγα ότι είναι σε θέση να διαχειριστούν τα θέματα του ελληνικού τουρισμού;;; Προφανώς είναι τόσο μπλεγμένα αυτά τα θέματα γι' αυτό είναι πέντε νομικοί... Ποια δουλειά θα κάνει ακριβώς η οδοντίατρος, μονάχα αυτή ξέρει και η θεία Όλγα
  • ............................
Ωστόσο, καλά θα κάνει η θεία Όλγα να μην μιλήσει για επιλογή των αξίων, αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλοι αυτοί δεν έχουν σχέση με τον τουρισμό. Θα έλεγα ότι ίσως ο Φιορεντίνος που μου είναι παντελώς άγνωστος, αν κρίνω από την ιδιότητά του ως επιχειρηματία. Τι σόι επιχειρηματίας μπορεί να είναι, μονάχα αυτός ξέρει και η θεία Όλγα! Καταλαβαίνει κανείς πώς επιλέγονται οι κρατικοί αξιωματούχοι που θα δουλέψουν σ' έναν καίριας σημασίας και σπουδαιότητας οργανισμό, όπως είναι ο ΕΟΤ. Απλώς βλέπω ότι από τη μια άκρη φτάσαμε στην άλλη. Από το σύστημα της "ανοιχτής διακυβέρνησης" του Γιώργου Παπανδρέου, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε διάφορα "νούμερα" να γίνουν γεν. γραμματείς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, φτάσαμε πλέον στο διορισμό των κολλητών και την αξιοποίηση των κομματικών φίλων.

No comments: