Thursday, July 12, 2012

Για την ΕΣΗΕΑ, τον Αρβανίτη, την ΕΡΤ...


Δεν πάμε καθόλου καλά! Και παίρνω αμπάριζα από τη δήλωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρη Τρίμη, ο οποίος καυτηριάζει τη στάση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας απέναντι σε δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης. Συγκεκριμένα σημειώνεται στη δήλωση του Τρίμη ότι "οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη, γίνονται πλέον καθημερινά στόχος του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και διευθυντή του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με ειρωνικά, απαξιωτικά και συχνά υβριστικού περιεχομένου σχόλια μέσω twitter αμφισβητεί την δημοσιογραφική επάρκεια και το ήθος τους, εξαπολύοντας μάλιστα και απειλές για το εργασιακό τους μέλλον στη δημόσια τηλεόραση..."

  • ..............................

Δεν ξέρω τι ακριβώς είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. αλλά... Όταν ο κύριος Αρβανίτης εμφανίζεται ως υπερασπιστής και απολογητής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΕΤ, δεν ενοχλείται ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ;;; Χθες η συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν το πιο τρανταχτό παράδειγμα... Συνέντευξη με τον "γκουρού της αριστεράς" όπως διαφήμιζε ο Αρβανίτης! Εγώ είμαι υπέρ της ανεξαρτησίας της ΕΡΤ και της δημοσιογραφικής λειτουργίας. Να ξεχάσουμε και τη συμπεριφορά του Στέλιου Κούλογλου; Όχι, βέβαια! Ωστόσο, στη μικρή μας κοινωνία, όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι η ΝΕΤ "Συριζοκρατείται" στον τομέα της ενημέρωσης. Λοιπόν, δεν θα κάνουμε και ήρωα τον Αρβανίτη, που κατά τα άλλα είναι "ελάχιστος" για τη θέση που του έχουν δώσει στο κρατικό κανάλι. Μήπως έγινε κανένας διαγωνισμός για να πάρει αυτή τη δουλειά;;;; Με ποια προσόντα;;;Εχω δικαίωμα να πω ότι δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά...Και με την ευκαιρία να σημειώσω ότι για να μπει κάποιος στην ΕΡΤ θα έπρεπε να τον κοσκινίζουν: Ηθος, παιδεία, γλώσσες...

  • ..............................
Και κάποτε θα πρέπει να μάθουν όλοι όσοι δουλεύουν εκεί, ότι δεν είναι δυνατό να διακηρύσσουν την ανεξαρτησία τους και από την άλλη να μην έχουμε εμείς, ο λαός, το δικαίωμα της κριτικής. ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ κι όλους όσοι εργάζονται εκεί. Αυτές τις ευαισθησίες περί "ανεξαρτησίας" καλό θα είναι να τις θυμόμαστε πάντα (τις ευαισθησίες αυτές) και όχι όταν μας συμφέρει... Και τα λέω αυτά γιατί κάποτε συμφωνούσαμε σε αρκετά ζητήματα με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, αλλά τώρα διαφωνώ!!!! Γιατί η ΕΣΗΕΑ έχει επιλεκτική ευαισθησία... Κι αυτό δεν μ' αρέσει. Μπορεί, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι να μην είναι "κρατικοί υπάλληλοι", ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεχνούν ποιος τους πληρώνει και να σέβονται τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Γιατί εμείς δεν ξεχνούμε ότι στο μεσοδιάστημα κυρίως των εκλογικών αναμετρήσεων, οι άνθρωποι της ενημέρωσης στην ΕΡΤ... ξεσάλωσαν, πιστεύοντας ότι ήρθε η εποχή του ΣΥΡΙΖΑ!!! Ξέχασαν ότι (πολύ κακώς) διορίστηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ... Αλλά έτσι είναι... δαγκώνουμε το χέρι που μας βοηθάει!

1 comment:

Anonymous said...

Κατάσταση
Φωτογραφία
Σημαντική προσωπική στιγμή

Τι σκέφτεστε;

Δημόσια

Δραστηριότητα
Πρόσφατα
Joseph και Panagiotis Holidis έγιναν φίλοι.
Στον Joseph άρεσε Otan duo an8rwpoi agapiountai pragmatika i istoria tous dn tel...
Το Exploring Lost Places --... αρέσει στον Joseph.
Μου αρέσει! · Σχολιάστε
Πιο πρόσφατη δραστηριότητα
Dapolas Joseph κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Πριν από 47 δευτερόλεπτα
ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΦΩΝΑΖΩ !!!!!!!!
Νίκος Λαγκαδινός: Γαι την ΕΣΗΕΑ, τον Αρβανίτη, την ΕΡΤ...
nikoslagadinos.blogspot.gr
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε
Φίλοι
2.265 φίλοι
Προβολή όλων

Μαριλένα Κατσίμη
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΚΟΣ
Kaiti Alexopoulou
Nikiforos Papanikolaou
Margarita Ioannidou
Τασος Βα'ι'τσης
Roula Triadafillou
Fair Play

Aggeliki Vassiliadou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Πριν από 13 λεπτά
Νίκος Λαγκαδινός:

Dapolas Joseph
9 ώρες πριν
κ.ΚΑΤΣΙΜΗ// ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ !!
Ο κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΕΝΟΝΤΟ ΕΧΘΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ,ΕΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΕΡ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ "ΑΝΤΙ" ΣΤΗΝ "ΕΞΟΥΣΙΑ", !!!!!ΔΗΛΑΔΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ "ΒΛΑΒΕΡΗ"¨ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ !!! Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "Α Μ Ε Ρ Ο Λ Η Π Τ Ο Σ", ΔΙΚΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΕΡ" ΚΑΙ ''ΑΝΤΙ'',ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ !!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ Ο "ΚΑΛΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΈΥΘΕΙΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...... ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΟΥ !!! ΑΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙ" !!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ !! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ !!