Wednesday, March 3, 2010

Ο δρόμος του χρήματος οδηγεί στους κλέφτες!!!

  • Αν τολμάει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ας ακολουθήσει το δρόμο του χρήματος για να βρει επιτέλους τους κλέφτες, που εγκλημάτισαν κατά του ελληνικού λαού και όχι να μας παίρνει τη μπουκιά από το στόμα και μετά να βάζει το βρόχο στο λαιμό μας!
  • Μόνο τότε θα δεχτώ τα μέτρα που σήμερα εξήγγειλε η κυβέρνηση του Παπανδρέου, εάν δώ να τιμωρείται έστω και ένας πολιτικός-κλέφτης που σούφρωσε στις τσέπες του τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού.
  • Δεν είναι δύσκολο. Από τη μεταπολίτευση και μετά. Τι είχανε και τι έχουν σήμερα! Γιατί εμείς τους ξέρουμε και η Βουλή θέλει να τους αγνοεί. Με την ευκαιρία, θέλω να πω ότι μια κίνηση θάρρους θα ήταν να κλείσει αύριο κιόλας το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, διότι είναι άχρηστο και καταπίνει εκατομμύρια χωρίς να το βλέπει κανένας.
ΥΓ.1 Θα μας πείτε πότε θα πάψει η κυρία Χούκλη να εισπράττει αυτά που μας έχουν βγάλει από τα ρούχα μας;

ΥΓ. 2 Θα μας πείτε πότε θα διώξετε την Αννα Παναγιωταρέα που πληρώνεται από δεκαπέντε τρύπες του δημοσίου. Αφήστε που γίνεται καταγέλαστη όταν χαριεντίζεται με τους προσκεκλημένους της! Ξέρει αυτή τι κάνει. Πάει και βρίσκει νεοφώτιστους υπουργούς, νομίζοντας ότι με το γλείψιμο θα κρατήσει τη θεσούλα της. Μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει. Εχετε κώλο να τη διώξετε;

ΥΓ.3 Λοιπόν, ο δρόμος του χρήματος οδηγεί σε σωστές αποφάσεις...

No comments: