Monday, December 5, 2016

Ο καρεκλοκένταυρος ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ επιβάλλει τη λιτότητα στη χώρα μας!!!!



Ακούω συχνά τους μαφιόζους του ΣΥΡΙΖΑ και όλους εκείνους που τους υποστηρίζουν να επιχειρηματολογούν, λέγοντας ότι την Ευρώπη την υπονομεύει η πολιτική της λιτότητας και της ύφεσης, η απομάκρυνση από τις δημοκρατικές και κοινωνικές αρχές της και τις αγωνίες των λαών της, και διάφορες άλλες αηδίες. Και είναι λυπηρό ότι πολλοί είναι εκείνοι που πείθονται για την δήθεν αντίθεσή τους και τον δήθεν αγώνα τους ν’  αλλάξουν την Ευρώπη!!!! 

  • Ποιοι είναι εκείνοι που επιβάλλουν λιτότητα στη χώρα μας;;;;
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η πλήρης ανικανότητα του πρωθυπουργού να διαπραγματευθεί.
  • Ποιοι συντηρούν την ύφεση;;;;
 Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ποιοι έχουν απομακρυνθεί από τις δημοκρατικές και κοινωνικές αρχές που στήριζαν την κοινωνία μας;;;;

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει όλα όσα είχε επαγγελθεί ότι ΔΕΝ θα κάνει!

Ο Τσίπρας δεν έχει πολλές επιλογές. Ή θα προχωρήσει στην υπογραφή κι άλλου μνημονίου ή θα πρέπει να φύγει από την εξουσία λόγω ανικανότητας. Εδώ που έχει φέρει ο ίδιος την Ελλάδα, παίζοντας το παιχνίδι της Γερμανίας και των δανειστών γενικά, η ολοκληρωτική χρεοκοπία της χώρας είναι αναπόφευκτη. Δεν φαίνεται στον ορίζοντα ανάκαμψη και η πολυπόθητη ανάπτυξη της οικονομίας είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Τσίπρας έχει καρφωθεί στην καρέκλα της εξουσίας και δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι γίνεται γύρω του. Αυτό που έκανε τελευταία, με τον πηγαιμό του στην Κούβα για να εκπληρώσει το μαθητικό του όνειρο, δείχνει πια ότι η χώρα είναι ακυβέρνητο καράβι.

Οι σχέσεις με την Τουρκία είναι σε τραγικό σημείο. Η κατάσταση με τους πρόσφυγες / μετανάστες απερίγραπτη, αφού τους έχουν αφήσει στο έλεος των κακών καιρικών συνθηκών Η ανέχεια έχει τσακίσει τους πολίτες. Οι συντάξεις συρρικνώνονται, η ανεργία έχει κουρνιάσει για τα καλά στη χώρα, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, οι μεταρρυθμίσεις δεν προχωράνε, οι σταλινοθρεμμένοι υπουργοί του Τσίπρα ζουν στον δικό τους κόσμο.

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοί του – «δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα» – να πάψουν επιτέλους να πάψουν να προσμένουν κάποιο θάμα, γιατί θαύματα δεν γίνονται. Άλλωστε αυτοί δηλώνουν άθεοι!!! Να πουν την αλήθεια στον ελληνικό και εάν δεν ξέρουν τι μας ξημερώνει να πάνε στα τσακίδια… Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα στη χώρα, έχουν διαλύσει την εκπαίδευση, την υγεία, τον κοινωνικό ιστό. Και το πιο τρελό είναι ότι βλέπουμε φωτογραφίες που οι διάφορες γκόμενες του ΣΥΡΙΖΑ λικνίζονται στις χορευτικές πίστες. Φυσικά δεν μπορώ να χωνέψω και τη δημιουργία του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη για να βολευτούν διάφορες κομματικές συντρόφισσες του πρωθυπουργού, με παχυλούς μισθούς.

Τελικά, δεν ξέρει κανείς από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει!!!
Είμαστε δυστυχείς που πέσαμε στα χέρια αυτών των μαφιόζων.


No comments: