Saturday, November 7, 2015

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!!


Σκέφτομαι ότι ίσως να μην έχουν άδικο εκείνοι οι πολίτες που μας φόρτωσαν αυτούς τους τενεκέδες για κυβερνήτες. Είχαν και έχουν ψευδαισθήσεις ότι μπορεί ν’ αλλάξουν τη ζωή μας. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η συστηματική απαξίωση των πολιτικών και της πολιτικής τους από τους «ερασιτέχνες» του ΣΥΡΙΖΑ, γέμισε το κενό της ζωής αυτών των πολιτών με φρούδες ελπίδες και με ακάλυπτες επιταγές. Αυτό το λέμε εμείς, οι κάπως πιο έμπειροι. Αλλά σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι μήπως έχουν δίκιο και τούτο διότι η ψευδαίσθηση είναι αυτή που σε ξαλαφρώνει από το υλικό βάρος της ζωής. Με τούτα και μ’ εκείνα οι Συριζαίοι μετέφεραν τους ψηφοφόρους στην άλλη όχθη, υπνωτισμένους, χωρίς καν να νιώσουν τον αυτόματο αν και αυτοματοποιημένο πόνο της ροής της φθοράς… Στο μεταξύ αυτοί οι ψηφοφόροι έχασαν το αίσθημα ότι τους έγινε μια χειρουργική επέμβαση…
Εδώ που τα λέμε οι τενεκέδες του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να πείσουν ένα κομμάτι του κόσμου ότι μετουσιώνουν τη ζωή σε κάτι άλλο, ποιοτικά υψηλότερο και τη μεταβάλλουν σε βίωμα άλλου τύπου. Ας μη γελιόμαστε όμως, διότι τα πράγματα έχουν εκτροχιαστεί και οδεύουμε σε καταστροφή. Το γεγονός ότι οι κυβερνώντες επινοούν κάποια φραστικά σχήματα, αυτό μου δίνει την αφορμή να σκεφτώ ότι μοιάζουν με τους σχεδιαστές μόδας που επινοούν καινούργια μοντελάκια, λανσάρουν μόδες για να γίνεται τζίρος στην αγορά. 

Και τώρα προβάλλει το [πιθανό] σενάριο του ανασχηματισμού ώστε να εξοβελισθεί το ακροδεξιό μόρφωμα του Καμμένου για να υπάρξει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ!!!! Κι εδώ είναι που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Μπορεί να το επιδιώκουν οι «φίλοι» Ευρωπαίοι  και ίσως το πετύχουν για δικούς τους λόγους. Αλλά αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί επειδή το επιδιώκει ο Φρανσουά Ολάντ για να ανακάμψει στο εσωτερικό της χώρας του, όπου φαίνεται να κατρακυλάει η δημοτικότητά του κι επειδή είναι ανίκανος να διορθώσει τα κακώς κείμενα στη Γαλλία, αναζητεί βοήθεια από το εξωτερικό και βρήκε τον Τσίπρα!!!!  

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιο ότι θα τεθεί ταφόπλακα στο ΠΑΣΟΚ οριστικά και αμετάκλητα. Εξάλλου, δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτό το παραμύθι με τον Τσίπρα, έναν τυχοδιώκτη, ψεύτη και απατεώνα πολιτικό που αφότου εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο, έπαιξε συκοφαντώντας, ψευδόμενος, και απαξιώνοντας τους πάντες. Δεν μπορεί να σταθεί κυβέρνηση με τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Πριν από καιρό είχα γράψει και για τις παρασκηνιακές κινήσεις κάποιων για την προσέγγιση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ αυτών είναι και ο Λαλιώτης. Αυτό το σενάριο που τώρα ξαναζωντανεύει, δείχνει ότι κάποιοι έχουν αυταπάτες πως είναι πολιτικοί κι ενδιαφέρονται για το μέλλον της χώρας.

Αυτό που έχει σημασία είναι η αποπομπή του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, διότι αυτό το πολιτικό μόρφωμα δημιούργησε μύρια όσα προβλήματα στην ελληνική κοινωνία, έσπειρε το μίσος και το διχασμό, εξευτέλισε θεσμούς, διέφθειρε τους ψηφοφόρους και επιχειρεί με νύχια και με δόντια να εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς ολοκληρωτικό, με σταλινική νοοτροπία. Επιπλέον, είναι φανερό ότι ο Τσίπρας είναι πιόνι των ξένων κι ας φωνάζει και νομίζει κάποιος κόσμος ότι πολεμάει την Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τους…. ανεμόμυλους!!!! Έχει γραπωθεί από την εξουσία και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει σ’ αυτήν. Ε, λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ θα του δώσει αυτή την ευκαιρία;;;;

No comments: