Friday, October 23, 2015

ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΜΠΑΣΙΜΠΟΥΖΟΥΚΟΙ !!!


Είναι πολλοί φίλοι [και πολλές φίλες] που φαίνεται πως μάλλον ενοχλούνται επειδή κι εγώ αξιοποιώ ένα λεξιλόγιο που δεν συνάδει με τη σοβαρότητα που πρέπει να μας διακρίνει… Μάλιστα ένας φίλος μου το έγραψε ότι δεν περίμενε από μένα να χρησιμοποιώ τέτοιο λεξιλόγιο!!! Πράγματι κι εγώ σε όλη μου τη ζωή ήμουν πολύ προσεκτικός και στα γραφτά μου κρατούσα ισορροπίες. Στην πορεία όμως διαπίστωσα ότι κανείς δεν καταλαβαίνει από ευγένειες και οι δεοντολογίες πια δεν ωφελούν. Οπότε όταν οι δεοντολογίες παραμερίζονται, δεν απομένει σ’ εμάς παρά να νιώσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε αυτή η ίδια η κοινωνία που έχει δικαίωμα να συμπεριφέρεται αναλόγως με τις επιθέσεις που δέχεται από τους εχθρούς της.
Κοινωνία είμαι και συνεπώς έχω κάθε δικαίωμα να συμπεριφέρομαι με το ένστικτο, κυρίως όταν βάλλομαι. Τι ωφελεί να παραστήσω ότι σέβομαι τον πρωθυπουργό όταν όλοι ξέρουμε πως έχει αναρριχηθεί στην κυβερνητική εξουσία με το ψέμα, την υποκρισία και την άσκηση μιας άκρως δημαγωγικής πολιτικής;;;; Ουσιαστικά αυτό που συνέβη με τις τελευταίες εκλογές μοιάζει σαν πραξικόπημα, αφού ο Τσίπρας και το κόμμα του υπέκλεψαν τις ψήφους εκείνων που τους στήριξαν, λέγοντας για άλλη μια φορά ψέματα και επειδή ήθελαν να το κάνουν αυτό πριν έρθουν οι απανταχούσες με τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ. Και το πέτυχαν. Εγκλώβισαν τους ψηφοφόρους και τώρα από παντού ακούγονται βλαστήμιες.

Είναι φανερό λοιπόν ότι οι λέξεις «ψεύτης» και «απατεώνας» που γράφω καθημερινά για τον Τσίπρα δεν είναι υπερβολικές, αλλά ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπου που εγκαθιστά σταδιακά στον κρατικό μηχανισμό μια τάξη ανεπάγγελτων αλλά εκατομμυριούχων και απαίδευτων κομματικών στελεχών και δημιουργεί ένα καθεστώς, όπου ανιχνεύονται άπειρα στοιχεία ολοκληρωτισμού. 
  • Πού ακούστηκε να είναι επικεφαλής του υπουργείου Παιδείας ένας άνθρωπος χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο;;;
Αλλά είμαι ανήσυχος για το μέλλον μας αφού ανά πάσα στιγμή νιώθω την κουφότητα του θορυβοποιού Τσίπρα, τη χυδαιότητα του ψεύτη Τσίπρα, την ελαφρομυαλιά του νάρκισσου Τσίπρα. Κι επιπλέον, είδαμε στο προσκήνιο θλιβερούς και άξεστους μπασιμπουζούκους να περιφέρουν την αθλιότητα και την ευτέλεια της σκέψης τους στη βουλή, στα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια, ανεύθυνα και δίχως έλεγχο και ντροπή. Θα έλεγε κανείς ότι ηδονίζονται όταν κάνουν δηλώσεις όπως αυτές που έκανε ο Φίλης [για τις «πενταροδεκάρες»] ή ο Σεβαστάκης [«Δεν αφορά τους ψηφοφόρους μας o ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία»]…Κι ο Τσίπρας παρουσιάζεται σε άπειρα φωτογραφικά στιγμιότυπα και τηλεοπτικά πλάνα να χάσκει διαρκώς. Και είναι ν' απορεί κανείς διότι σκέφτομαι ότι μάλλον δεν τον απασχολεί εάν εγώ έχω να πληρώσω τους φόρους μου, τις τράπεζες, τον ΕΝΦΙΑ και ποιος ξέρει τι άλλο θα μου παρουσιάσει;;;;
Να μην πω για τον μπακαλοταβερνιάρη πρόεδρο της Βουλής που δεν μπορούσε ν' αρθρώσει μια λέξη όταν κάτι χάριζε στον Ολάντ...

No comments: