Friday, September 18, 2015

ΕΝΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ




  • ·         Η ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ πήρε έργο 3,9 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο
  • ·         Έβαλε αντιπρόεδρο στην εταιρεία το γιο του!
  • ·         Την έδωσε στο συνεταίρο του με απλό ιδιωτικό συμφωνητικό και... με δόσεις!
  • ·         Ο Φλαμπουράρης έχει και σήμερα το 50%+1 των μετοχών της «ΔΙΑΤΜΗΣΗ»
  • ·         Ο Φλαμπουράρης παραδέχεται ότι έχει μετοχές στην εταιρεία αλλά δεν βλέπει ασυμβίβαστο
  • ·         ΤΣΙΠΡΑΣ: «Υπάρχει κάποιο ηθικό θέμα;»
  • ·         ΤΣΙΠΡΑΣ: «Και να σας πω, μπορεί να μην έχει καν κέρδη γι' αυτή τη δουλειά, με τις εκπτώσεις που κάνουν οι εργολάβοι»!
Και μονάχα αυτό το σκάνδαλο ήταν αρκετό για να κάτσει στ’ αβγά του ο Τσίπρας και να το βουλώσει. Αλλά είναι τόσο ξετσίπ[ρ]ωτος που δεν ορρωδεί και βγαίνει στην τηλεόραση, σε συνεντεύξεις του, να δικαιολογήσει  τον κυρ Αλέκο. Σήμερα το πρωί τον  είδα που πήγε στον Αντέννα κι έδωσε συνέντευξη στον γατο-Παπαδάκη που ξέρει και τα κουκουλώνει...
Αν λάβει κανείς υπόψη του και τα άπειρα ψέματα που λέει καθημερινά και τα οποία έχουν κωδικοποιηθεί στα διαφημιστικά σποτάκια του κόμματός του, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην πολιτική μας ζωή έχει εγκατασταθεί ένας δημαγωγός που αδιαφορεί για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και τον ενδιαφέρει μονάχα η προσωπική πολιτική του επιβίωση και του κόμματός του.

Υπάρχει όμως και μια άλλη προσέγγιση. Ο διχασμός προσωπικότητας του Τσίπρα. Εάν τα λέει συνειδητά, είναι παλιάνθρωπος. Εάν όμως έχει διχασμό προσωπικότητας, διπολική διαταραχή [δεν τα ξέρω ακριβώς], τότε τον λόγο έχουν οι ειδικοί .
Έχει επισωρεύσει στην  ελληνική κοινωνία τόσα πολλά προβλήματα και δεν ακούσαμε στη διάρκεια της σύντομης προεκλογικής περιόδου ένα απλό ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!! Όλα τα είδε ωραία, σωστά, θετικά, ωφέλιμα…

Άργησε να καταλάβει ότι ο Βαρουφάκης που ήταν αποκλειστικά δική του επιλογή έχασε την έξωθεν καλή μαρτυρία και οι Ευρωπαίοι δεν τον ήθελαν για συνομιλητή. Και στη συνέχεια ο Βαρουφάκης του έχει καταμαρτυρήσει τόσα αρνητικά που ο Τσίπρας δεν τολμά να του αντιπαρατεθεί διότι είναι βέβαιο πως τον φοβάται.

Έκανε λάθος στην επιλογή της Κωνσταντοπούλου που έκανε άνω-κάτω τη Βουλή, στις αιτιάσεις της οποίας ΔΕΝ απαντά διότι είναι βέβαιο πως κι αυτή την φοβάται.
Έκανε λάθος στις εκτιμήσεις του για την Αριστερή Πλατφόρμα και δεν αντιπαρατίθεται μαζί της, διότι απλώς φοβάται τον Λαφαζάνη.

Έλεγε ότι θα χορέψει τις αγορές με τους ζουρνάδες και τα νταούλια κι έγινε το ανάποδο, δηλαδή τον χόρεψαν για τα καλά εκείνον στο ταψί κι αυτός τον ελληνικό λαό.
Πριν τις εκλογές έλεγε να μην πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ και τελικά τον επέβαλε. Σημειωτέον ότι ο ίδιος πότε έλεγε ότι δεν έχει σπίτι και συνεπώς δεν πλήρωσε και πότε ότι έχει ένα μικρό σπιτάκι στην Αγία Παρασκευή!!! Δεν μπορούμε τελικά να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. 

Είχε διακηρύξει ότι θα εξαφανίσει το Μνημόνιο με ένα νόμο κι ένα άρθρο και τελικά έφερε στη Βουλή το προϊόν του εκβιασμού, όπως ο ίδιος είπε, ένα τρίτο επαχθέστατο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Δεν μας είπε ποτέ γιατί δέχτηκε τον εκβιασμό.
Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ, αλλά ο Τσίπρας δεν θέλει να παραδεχτεί ότι παρέμεινε ένας εξευτελισμένος πρωθυπουργός.

Φωνάζει από το διαφημιστικό σποτ ότι ήρθε σε συμφωνία με την Ελβετία για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο άθλιος κι εδώ λέει ψέματα διότι τη λίστα Λαγκάρντ τη ζήτησε και την έφερε ο Παπακωνσταντίνου. Κι αυτός την είχε στη διάθεσή του επί εφτά μήνες και κανείς δεν είδε να την ανοίγει. Μας έφερε στο προσκήνιο και τον Φαλτσιανί, που είναι έμμισθος υπάλληλος των Podemos για να τον υποστηρίξει κι αυτό έγινε με τη συνδρομή κάποιων δημοσιογράφων που έτρεξαν ανταποκρινόμενοι στη συγκυρία να τον βγάλουν από την αφάνεια. Και είπε ο άνθρωπος αυτός ότι η κυβέρνηση του Τσίπρα… θα σώσει την Ελλάδα!

Δεν μας είπε ποιους φοροφυγάδες έκλεισε στη φυλακή!!!!
Έκλεισε την επιχείρηση στις Σκουριές βγάζοντας στο δρόμο 2.000 εργαζόμενους. Ο αριθμός αυτός είναι πολλαπλάσιος διότι αυτοί οι εργαζόμενοι έχουν οικογένειες. 

Μπερδεύτηκαν μεταξύ τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα capital controls κι άλλος έλεγε ότι τα επέβαλαν οι δανειστές, ενώ άλλος, ο Βούτσης, ότι τα αποφάσισε η κυβέρνηση και ήταν ένα διαπραγματευτικό όπλο. Αλλά το τραγικό ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην ελληνική κοινωνία με τις ουρές έξω από τις τράπεζες και τα συνακόλουθα…
Όλα αυτά ο Τσίπρας τα ξέχασε ένα μια νυκτί και παρουσιάζεται θριαμβευτής που θέλει να παραμείνει στην κυβερνητική εξουσία. 

Αλλά ο ΨΕΥΤΗΣ Τσίπρας αρνήθηκε στην τηλεοπτική αναμέτρηση ότι είπε το φοβερό και ανεπίτρεπτο «ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ», μια κουβέντα δηλαδή που άκουσε όλη η Ελλάδα!!!!!
Ήταν καλά δασκαλεμένος στο ΨΕΜΑ από τον κυρ Αλέκο Φλαμπουράρη,  τον εργολάβο, που έγινε [άκουσον-άκουσον] υπουργός Επικρατείας και που τώρα κάνει την αθώα… ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!
                                                      

No comments: