Sunday, August 9, 2015

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΜΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!!



Δεν ησυχάζω, παρά το γεγονός ότι αύριο αναχωρώ για την επαρχία να ηρεμήσει λίγο το μυαλό, αφού εφημερίδες και γενικώς ΜΜΕ δεν θα παρακολουθώ. Αν κηρυχτεί πόλεμος, θα μαθευτεί. Όσο για τ’ άλλα, αδυνατώ να παρακολουθήσω τις εμμονές της λεγόμενης «αριστεράς», που ολοένα και περισσότερο με παραπέμπει στον ισλαμικό φονταμενταλισμό. Όμως γιατί να ησυχάσω;;; Αυτό περιμένουν οι Συριζαίοι που δουλεύουν πυρετωδώς προετοιμάζοντας καινούργιες καταστροφές για τη χώρα. Περιμένουν να ησυχάσουμε όλοι κι έτσι καθώς είμαστε μπαϊλντισμένοι από τα κάθε λογής βασανιστήρια που μας έχουν υποβάλει και όσα θα επακολουθήσουν μετά το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας, να κάνουν τις εκλογές και να μας δέσουν για την επόμενη τετραετία χειροπόδαρα.

Θα ήσαν πιο απλά τα πράγματα εάν οι άνθρωποι αυτοί με τον σταλινοεκπαιδευμένο αρχηγό τους δεν ζούσαν στις τρισάθλιες πλάνες τους και τις αξιολύπητες αυταπάτες τους. Όσο σκέφτομαι όλα αυτά τα απολειφάδια μιας ξεπερασμένης εποχής ότι μας κυβερνούν, τόσο απελπίζομαι. Κι ακόμα χειρότερα όταν σκέφτομαι ότι υπάρχουν Έλληνες που τους στηρίζουν. Πού κάνουν το μαύρο… άσπρο, και δεν μπορούν να βάλουν το μυαλουδάκι τους να σκεφτεί ψύχραιμα. Να βάλουν τη λογική…

Κι εγώ όσο και να βάζω κάτω την λογική, δεν μπορώ να κατανοήσω την συμπεριφορά τους που συναγωνίζεται σε «πρωτοτυπία» την συμπεριφορά των ισλαμιστών. Μονάχα αυτοί έχουν δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο. Μονάχα αυτοί ξέρουν ποιο είναι το καλό της χώρας και των πολιτών της κι όλοι άλλοι είναι άσχετοι. Μονάχα αυτοί είναι πατριώτες κι όλοι οι άλλοι είναι γερμανοτσολιάδες ή μισέλληνες!!!!

Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση νιώθω ότι ζω σ’ ένα καθεστώς ανελευθερίας, όπου ο καταναγκασμός είναι θεσμοθετημένος, και ισχύουν πλέον όλα όσα έγραφε ο Όργουελ στα βιβλία του. Αλλά εκείνο που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι τα ΨΕΜΑΤΑ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του Τσίπρα. Αλλά είναι και η παλιανθρωπιά του, που ενώ καταλαβαίνει πως οι εκλογές, λόγου χάρη, θ’ αποτελέσουν οικονομική καταστροφή για τη χώρα, εντούτοις επιμένει να θέλει τις εκλογές για να διευθετήσει τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και να κρατηθεί αυτός στην εξουσία. Δεν είναι σε θέση να τα βάλει με τον Βαρουφάκη, με την Κωνσταντοπούλου, με τον Λαφαζάνη κι όλους εκείνους που τον βρίζουν μέσα στο κόμμα του. 

Ενώ, λοιπόν, συμβαίνουν σημεία και τέρατα με το κυβερνητικό κοπάδι των παλαιοκομμουνιστών και των διαφόρων τυχοδιωκτών που τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν από το ένα κόμμα στο άλλο, ο Τσίπρας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.

Βγαίνει ο γερμανοτσολιάς [και ικέτης στην αυλή του Πούτιν για μερικά εκατομμύρια] κάθε τόσο στην τηλεόραση και κάνει δηλώσεις που είναι βουτηγμένες σ’ έναν ψευτοσυναισθηματισμό, κατηγορώντας με αμετροέπεια τους πολιτικούς αντιπάλους που μέχρι στιγμής αυτοί είναι που τον στηρίζουν, αφού έχουν υπερψηφίσει τα προαπαιτούμενα. Και δεν ντρέπεται που φέρνει στη χώρα ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα μας γονατίσει στην κυριολεξία και το αποποιείται, ότι τάχα δεν είναι δικό του, αλλά… προϊόν εκβιασμού!!! 

Ο θρασύδειλος δεν έχει κορμοστασιά και το θάρρος για να υπερασπιστεί αυτό που υπέγραψε. Ακριβώς αυτόν θέλουν οι ψηφοφόροι του. Έναν πρωθυπουργό που έχει υποκύψει, έχει γλείψει, και δεν κατάλαβε ποτέ τι του ετοίμαζαν όταν τον χτύπαγαν δήθεν φιλικά στην πλάτη ή όταν η Μέρκελ τον ξεναγούσε στην καγκελαρία.
Κι έχει το θράσος αυτό το άτομο να μιλάει για αξίες και ηθική!!!!  

Δεν έχω πια να πω κάτι άλλο για τα ανθρωπάκια που τον πλαισιώνουν γιατί απλώς περιφέρουν το σαρκίο τους στα κυβερνητικά έδρανα και στις διάφορες κυβερνητικές και κρατικές θέσεις. Πλιατσικολόγοι της εξουσίας, δραχμολάγνοι, εισπράκτορες της γενναίας βουλευτικής και υπουργικής αποζημίωσης, μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζες του εξωτερικού... Φανταστείτε ότι ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός [ο Τσακαλώτος] για τη διαπραγμάτευση έχει τις καταθέσεις του σε τράπεζα του εξωτερικού. Και όχι μονάχα αυτός. Είναι γνωστό ότι κι άλλοι Συριζαίοι είναι λεφτάδες. Είναι όμως δυνατόν οι χορτάτοι να καταλαβαίνουν τους πεινασμένους;;;

No comments: