Sunday, July 5, 2015

ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ;;;;

Το αποτέλεσμα δείχνει καθαρά ότι η πλειοψηφία του ελληνικού πίστεψε στον λαοπλάνο και δημαγωγό Τσίπρα και είπε ΟΧΙ χωρίς να έχει καταλάβει αν απαντά σε κάποιο ερώτημα. Απλώς η κυβερνητική προπαγάνδα του έλεγε ότι πρέπει να πει ΟΧΙ στους ευρωπαίους εταίρους/δανειστές, τους οποίους κατ' εξακολούθηση χαρακτηρίζει εγκληματίες τοκογλύφους, εκβιαστές, τρομοκράτες κ.λπ. Ο "περήφανος" ελληνικός λαός θεώρησε ότι με την ψήφο του θα δώσει ένα γερό μάθημα στους "εχθρούς", που τυχαίνει να είναι μέλη της ίδιας μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.

Δυστυχώς η κυβέρνηση και όσοι στήριξαν αυτό το ΟΧΙ, γάνωσαν κυριολεκτικά το μυαλό της πλειοψηφίας κι έτσι τώρα είναι αναγκασμένος ο Τσίπρας να διαχειριστεί την "εντολή" που του έδωσε ο λαός. Έχει την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι θα παραδοθούν όταν τους ανακοινώσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος;;; Βεβαίως οι Ευρωπαίοι το γνωρίζουν ήδη το αποτέλεσμα, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα για τον Τσίπρα και φυσικά για τον ελληνικό λαό. Και ο ελληνικός λαός που δεν έχει καταλάβει τίποτε μέχρι στιγμής, θα εξακολουθεί να ζεί με ηρωισμούς, παλικαρισμούς και ψευδαισθήσεις ότι είναι ο περιούσιος λαός της Ευρώπης που πρέπει να γονατίσουν μπροστά του όλοι οι άλλοι λαοί.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας έχει τον λόγο. Εμείς έτσι κι άλλιώς βρεγμένοι είμαστε. Ό,τι και να συμβεί ξέρουμε πολύ καλά ότι θα πληρώσουμε το μάρμαρο, θα στριμωχτούμε, θα πεινάσουμε και ίσως θα φαγωθούμε μεταξύ μας.
Να αισιοδοξήσουμε;;;;

No comments: