Tuesday, July 7, 2015

ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως δείχνουν και τα χθεσινά φωτογραφικά στιγμιότυπα, φαίνεται πως δεν έχει συναίσθηση της κρισιμότητας των στιγμών. Προφανέστατα ζει σε άλλο μήκος κύματος και αυτό αποτυπώνεται στο πρόσωπό του που συνεχώς ήταν σε μια κατάσταση ευφορίας... γέλιου!!!

Πρέπει κανείς να είναι ηλίθιος για να μην καταλαβαίνει ότι οι εξελίξεις για την χώρα μας είναι αναπότρεπτα κακές. Ή πάμε για ένα δυσβάστακτο νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή οδηγούμαστε σε Grexit. Κι αυτές οι μοιραίες επιλογές είναι μια τιμωρία για την Ελλάδα που έκανε την ανόητη επιλογή να εμπιστευτεί το μέλλον της στους δημαγωγούς, εκείνους που θέλησαν να τζογάρουν και που ήσαν ερασιτέχνες, αλμπάνηδες και δήθεν μπλοφατζήδες. Τα έβαλαν, χωρίς λόγο, με όλη την Ευρώπη. Ε των πραγμάτων διαπιστώνουμε ότι τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ που εκτέλεσε με μαθηματική ακρίβεια ο μοιραίος πρωθυπουργός Τσίπρας ήταν η έξοδος της χώρας μας από την Ευρωζώνη και η μετάβαση στη Δραχμή. Δηλαδή, μια καταστροφική επιλογή που θα τσακίσει τους Έλληνες και θα τους καθηλώσει στην έσχατη ένδεια και θα πετάξει στο καλάθι των αχρήστων ό,τι πετύχαμε έως τώρα με δουλειά και πολύ κόπο.
Κανείς δεν παραβλέπει τα λάθη και τις παραλείψεις των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψει ότι υπήρξαν θετικά βήματα για ένα καλύτερο αύριο. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε τους πάντες και ο ευκολόπιστος λαός πνίγηκε σε υποσχέσεις και στην εν πολλοίς φασιστική ρητορεία των ανθρώπων που παρέσυραν τους πάντες στις ιδεοληψίες τους.

Πολύ δραματικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται ότι δόθηκε στον Ελληνα πρωθυπουργό το σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι δανειστές σε περίπτωση ρήξης και Grexit. Του είπαν δηλαδή ότι η Ευρώπη είναι έτοιμη να δώσει ανθρωπιστική βοήθεια αλλά και να προστατέψει με κάθε τρόπο το ευρώ. Και ο πιο ανόητος αντιλαμβάνεται ότι η ζυγαριά βαραίνει προς το Grexit!!!!! Αλλιώς δεν εξηγείται η επιμονή τους στην παροχή "ανθρωπιστικής βοήθειας".

"Το Grexit θα ήταν μια συλλογική αποτυχία της ευρωζώνης" δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί προσερχόμενος στο Eurogroup, ενώ ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόφσκις ερωτηθείς αν θα συζητηθεί ένα Grexit, είπε πως δεν είναι η πρόθεση αυτή ούτε ο στόχος αλλά εφόσον δεν υπάρχει αξιόπιστο πακέτο μεταρρυθμίσεων έτσι ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη, "τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί".

Μια ακόμα ένδειξη της ηλιθιότητας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η σκληρή στάση απέναντι στους δανειστές που προτείνει το iskra.gr του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το οποίο με άρθρο που αποτελεί την πρώτη αντίδραση μετά τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες μετά τη Σύνοδο Κορυφής, προτείνει να επιμείνει η ελληνική πλευρά "στο σεβασμό της γιγάντιας λαϊκής εντολής και σε μια συμφωνία συμβατή και σε ισορροπία, με τις κυβερνητικές δεσμεύσεις".

Για μας η μόνη λύση ήταν η παραίτηση του Τσίπρα και η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία και η συγκρότηση μιας κυβέρνησης υπεύθυνης. Δυστυχώς ο λαός άλλα έχει αποφασίσει, αλλά ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πολύ ακριβά την επιλογή του.

No comments: