Sunday, July 5, 2015

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ και να μας φέρει μια συμφωνία!!

Σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου -όπως είπε- να τους ενημερώσει για τις άμεσες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και να ακούσει και τις δικές τους προτάσεις, λέγοντας ότι αυτήν την ώρα «ο τόπος χρειάζεται περισσότερο ποτέ ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και ειλικρινή συνεννόηση για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες». Πολύ ωραία, αλλά ο κύριος Τσίπρας τώρα θυμήθηκε να ζητήσει σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών;;;

Είναι φανερό ότι τα θέλει ΟΛΑ δικά του. Αφού εγκλώβισε τον ελληνικό λαό στη δική του "λογική",  και συναισθανόμενος ΤΩΡΑ τις τεράστιες δυσκολίες στη σύναψη μιας οποιασδήποτε συμφωνίας, θέλει να συμπαραταχθούν μαζί το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία.
Προφανώς δεν χόρτασε τα μεθεόρτια και τους πανηγυρισμούς και γι' αυτό θέλει να τους βάλει στην  κωλότσεπη κι έτσι ν' αρχίσει να λειτουργεί το καθεστώς αυτής της ανίερης συμμαχίας με τους ακροδεξιούς του Καμμένου.

Αμφιβάλλω αν ο Τσίπρας έχει καταλάβει τι κακό διέπραξε με το ανόητο δημοψήφισμα!!!! Αντί να αμβλύνει τις αντιθέσεις, έβαλε φωτιά σ' αυτές. Δεν είναι δυνατό να προχωρήσουμε ως κοινωνία με τη δημαγωγική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και τον άκρατο λαϊκισμό για να κερδίσει ψηφοφόρους που δεν ξέρουν γιατί ψήφισαν "Όχι". Πίστεψαν ότι ο Τσίπρας ηγείται μιας εκστρατείας κατά των εγκληματιών/εκβιαστών/τοκογλύφων δανειστών για να τους κατατροπώσουμε, να διαγραφούν τα χρέη μας, να τους κολλήσουμε στον τοίχο και να τους κάνουμε ό,τι θέλουμε!!!!!

Γνωρίζουμε πολύ καλά παρόμοιες καταστάσεις που έχει ζήσει η χώρα μας και που οδήγησαν σε καταστροφές. Αλλά ο λαός φαίνεται ότι δεν θέλει να θυμάται, η μεγαλύτερη τραγωδία του νεότερου ελληνισμού συνέβ η μετά την επιστροφή του βασιλιά στην Ελλάδα και την "μεγαλειώδη" αποδοχή και υποδοχή του από τους Έλληνες. Ας ελπίσουμε ότι οι συνθήκες σήμερα έχουν αλλάξει και δεν θα επισυμβεί κάτι μοιραίο για την χώρα μας. Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχγός του, ο Τσίπρας είναι μοιραίοι για την Ελλάδα.

No comments: