Friday, May 8, 2015

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ!!!!!!



Αρνούμαι να κατηγορήσω την κυβέρνηση για τις εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις, αφού η μυστικότητα είναι... χαρτί διαπραγματευτικό!!!!! Τελικά, αν παρακολουθεί κανείς τα ιερά non paper της αγίας τριάδας [Παππάς, Μιχόπουλος, Σακελλαρίδης], τότε θα νιώσει υπερήφανος ως Έλλην και θα μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος τα βράδια, αφού δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις δόσεις στις τράπεζες, στην εφορία, δεν θα τον απασχολεί το πρόβλημα των αστέγων, των φτωχών και κατατρεγμένων, θα πάψει ν' ασχολείται με τους [και τις] συντρόφους των ηρώων της μεγάλης αλλαγής που πραγματοποιήθηκε στον τόπο μας αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ



Θα καταλάβει ο καθένας ότι ο πρωθυπουργός μας που ήθελε [σύμφωνα με γραπτή δήλωση δική του] ν' αλλάξει όχι μονάχα την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, σχεδόν τα κατάφερε. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σχεδόν καθημερινά και δείχνουν την αγάπη του λαού στο πρόσωπό του. Και όχι μονάχα του ελληνικού λαού αλλά και των λαών της Ευρώπης.

Δεν έχει σημασία που τ' αδέρφια μας οι PODEMOS στην Ισπανία πάνε κατά διαόλου κι ο Ραχόι εξακολουθεί να βαστάει γερά τα πρωτεία, μην στεναχωριέστε που ο Κάμερον στη Μεγάλη Βρετανία βγήκε θριαμβευτής από τις χθεσινές εκλογές ενώ πάνε για βρούβες ο Μίλιμπαντ κι ο Φάρατζ που εξαφανίστηκε από το κοινοβούλιο, αδιαφορείστε αν οι Γάλλοι στέλνουν τον Ολάντ στο πυρ το εξώτερο και δεν τον ξαναθέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές....

Ας μην συνεχίσω, διότι νομίζω ότι όλοι θα έχετε αντιληφθεί ότι ο πρωθυπουργός μας με τις επαναστατικές δυνάμεις του κατάφερε να μπει στην καγκελαρία και να τρομάξει την Μέρκελ που τελικά ενέδωσε, να καπακώσει τον Γιούνκερ, να εξαφανίσει τον Σόιμπλε που το έχει βουλώσει, να συντρίψει τον Ντράγκι με την γραβάτα του Δραγασάκη και το κόκκινο σακίδιο του Τσακαλώτου...

Κι εκτός τούτου θα πρέπει να έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει κανένας παραπονεμένος: καθαρίστριες, απολυμένοι της άλλοτε ΕΡΤ, σχολικοί τροχονόμοι, αδέρφια, ξαδέρφια, σύντροφοι και συντρόφισσες, παιδιά και ανίψια και αποτυχημένοι υποψήφιοι, διότι όλοι δούλεψαν για την άνοδο του κόμματος στην  κυβερνητική εξουσία... Η φωτογράφιση με τον πατερούλη θα είναι το έπαθλο. Δεν είναι και λίγο πράγμα να φωτογραφίζονται όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά στα σκαλοπάτια με τον πρωθυπουργό της χώρας ανάμεσά τους!!!!

Μην δίνετε σημασία σε όσους έχουν την κακία στο στόμα. Θα τους περάσει, όταν πλέον θα έχουν καταληφθεί όλα τα κυβερνητικά και κρατικά πόστα με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του Τσίπρα, του Λαφαζάνη, του Στρατούλη, του Βούτση, της Κωνσταντοπούλου, της Δούρου, του Βίτσα... Είναι μια πρωτοφανής καινοτομία που θα εξασφαλίσει την μονιμότητα του κόμματος στην ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

Το γεγονός ότι ο Βούτσης [που έχω ακούσει κάποιους παλιούς συντρόφους του να τον προσφωνούν ως τον "Νέστορα της Αριστεράς"] έφερε τη γυναίκα του κοντά του στο υπουργείο θα το χαρακτήριζα θεάρεστη πράξη διότι υπάρχει εξήγηση: ο άνθρωπος εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο κι έφερε την γυναίκα του για να τον προσέχει. Τόσο ανθρώπινο!!!!

Αυτό ισχύει και για τον Βίτσα [που διόρισε την σύντροφό του γενική γραμματέα σ' ένα υπουργείο] και για την Δούρου [φρόντισε και τον σύντροφό της ως διευθύνοντα σύμβουλο στην ΕΥΔΑΠ και τον αδερφό της στο υπουργείο Πολιτισμού]. Αυτό ισχύει και για τον υπουργό Παιδείας, τον Μπαλτά, που ανάμεσα στους 13 περιφερειακούς διευθυντές τοποθέτησε έντεκα Συριζαίους για να υποστηρίξουν τη νέα εκπαιδευτική πολιτική του. Πού βλέπετε το παράξενο;;;

Επίσης δεν είναι σωστό να κακοχαρακτηρίζουμε το ζεύγος Δρίτσα - Χριστοδουλοπούλου, που ο γλυκύτατος πρωθυπουργός τους ανέθεσε υπουργικά καθήκοντα. Και στους δυο!!!! Είναι κάτι που θα πρέπει να εξάρουμε αφού μια οικογένεια αφιερώνεται ψυχή τε και σώματι στον αγώνα του κόμματος για ν' αλλάξει αυτό το κράτος κι αυτή τη σάπια κοινωνία, ώστε να μπορέσει να δεχτεί στις ανοιχτές αγκαλιές της όλους τους κυνηγημένους της Αφρικής και της Ασίας.

Ακόμα, να σημειώσω ότι Γενικός γραμματέας Οικονομικών Σχέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών προσελήφθη ο α' ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Τσίπρας, υιός του αδερφού του πατέρα του πρωθυπουργού, ο οποίος λέγεται ότι είναι διεθνολόγος και αρθρογράφος της εφημερίδας Αυγή. Αυτό σημαίνει ότι όλη οικογένεια, το σόι του πρωθυπουργού μπήκε κι αυτό στον αγώνα.
Και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά τοποθέτησε ως ειδικό σύμβουλό της (επί πολιτικών θεμάτων) τον αδελφό της Νίκο Κουντουρά, ο οποίος έχει αναλάβει και τις σχέσεις της με τα ΜΜΕ.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, όπως καταλαβαίνετε, έγιναν για την εύρρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης και του κράτους. Οπότε, μην γκρινιάζετε και μην ασχολείστε με βαθυστόχαστες οικονομικές και πολιτικές αναλύσεις. Όλα πάνε ρολόι.Δεν ανέφερα πουθενά τον Βαρουφάκη, διόπτι απλούστατα τον ζηλεύουν!!!
Αυτά εν ολίγοις για σήμερα...

No comments: