Monday, May 25, 2015

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

Αδυνατώ πλέον να βρω λέξεις για να σχολιάσω την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τους τέσσερις τελευταίους μήνες στη χώρα μας, που είναι στο έλεος των αλμπάνηδων του ΣΥΡΙΖΑ.
Βλέπω τηλεόραση, τους ακούω να κάνουν δηλώσεις, να δίνουν συνεντεύξεις, να είναι αλαζονικοί, να παλεύουν απεγνωσμένα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, να λένε ψέματα δίχως συστολή, να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους πολιτικούς αντιπάλους, να σπρώχνουν τη χώρα στην εξαθλίωση, να μη σέβονται κανέναν, να θεωρούν τους εαυτούς τους αλάθητους, να αποθεώνουν την οικογενειοκρατία, να κάνουν πως δεν βλέπουν ότι είναι ανίκανοι να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, να γελοιοποιείται το κοινοβούλιο από τη συμπεριφορά μιας ανόητης γυναίκας, να διασύρεται η Ελλάδα διεθνώς από την συμπεριφορά ενός υπουργού Οικονομικών που αυτοθαυμάζεται για όσα λέει και για τις γκριμάτσες του...

Και το κυριότερο: υπάρχουν πολίτες που τους θαυμάζουν, τους στηρίζουν, τους χειροκροτούν... Μιλάνε για τσαμπουκάδες που τα βάζουν με το "μαντρόσκυλο" Σόιμπλε, μιλάνε για "αξιοπρέπεια" αυτοί που γλείφουν καθημερινά την Μέρκελ και χαριεντίζονται μαζί της...

Το ζήτημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που εμφανίστηκαν ως σωτήρες, είναι αναξιοπρεπείς και σκόρπισαν στην κοινωνία μας ψέματα, λευκές επιταγές χωρίς αντίκρισμα,εμφάνισαν κάθε λογής ιδιοτέλειες και ρυπαρότητες και αποδείχτηκαν βιρτουόζοι αίλουροι που προσπαθούν να διατηρούν κάποια πρόσοψη σοβαρότητας  ενώ μοιάζουν με τα συγγενή τετράποδα που μεριμνούν επιμελώς να μην αφήνουν ίχνη των ακαθαρσιών τους. Είναι άξεστοι μπασιμπουζούκοι, θλιβεροί ανίδεοι, κραυγαλέα ημιμαθείς και ηδονίζονται με τα αξιώματα και τη δύναμη που τους παρέχουν αυτά τα αξιώματα για να λένε τις μεγαλύτερες ανοησίες με σοβαρό ύφος.

Αυτή η ομάδα που κατοικοεδρεύει στο μέγαρο Μαξίμου οδηγεί τη χώρα στο άγνωστο. Ο Τσίπρας που υποδύεται τον πρωθυπουργό, και η αγία τριάδα, όπως την ονομάζω, οι Παππάς-Σακελλαρίδης και Μιχόπουλος, που σκορπίζουν το ψέμα με τις επίσημες ανακοινώσεις και τα ηλίθια non paper!!!!

Εκείνο που με απασχολεί είναι ότι το εθνικό σύνολο αργεί να συνειδητοποιήσει τους κινδύνους και τις εκτροπές και μέχρι στιγμής δεν βλέπω να λειτουργεί το ένστικτό του της αυτοπροστασίας. Γενικότερα στην πολιτική σκηνή παρατηρώ το φαινόμενο της λειψανδρίας και της διχόνοιας. Όσες γυναίκες μέχρι στιγμής βλέπουμε να προβάλλονται έχουν ξεπεράσει τα όρια της ευπρέπειας και της σοβαρότητας [για να μην πω τίποτε χειρότερο] κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσεως. Αν χρειαστεί θα τις απαριθμήσω σε άλλο σημείωμα.

Μερικές φορές νιώθω ότι γίνομαι ακούσιος συνένοχος ενός προοδευτικού πολιτικού, κοινωνικού και πνευματικού ξεπεσμού. Πάντα φυσικά περιμένει κανείς την υγιή αντίδραση του πλήθους, την οποία όμως δεν βλέπω να έρχεται. Κι όσο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εδώ το θέμα είναι ότι υπάρχει διαπλοκή. Οι ελάχιστες υγιείς φωνές δεν είναι σε θέση ν' αλλάξουν τον κανόνα. Αν προσέξτε, θα παρατηρήσετε ότι οι εφημερίδες και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα προσπαθούν να επιβιώσουν κάνοντας τα γλυκά μάτια στην κυβέρνηση.

Ο Τσίπρας και η παρέα του φτύνουν κυριολεκτικά τα ΜΜΕ και αυτά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!!!!! Το μόνο που κάνουν είναι να φιλοξενούν όλον αυτόν τον χείμαρρο της αθλιότητας και της ευτέλειας σκέψης και λόγου που εκπέμπονται από τα κυβερνητικά στελέχη. Καμιά ντροπή, κανένας έλεγχος, για όσα ιδιοτελή, ασύδοτα, παράλογα, ανόητα και κακοποιά εκφράζονται από τους μεγαλοσχήμονες υπουργούς του Τσίπρα που αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση. Θα έλεγε κανείς ότι κι ο ίδιος  δοκιμάζει μια περίεργη μαζοχιστική ηδονή από τον εξευτελισμό.

Γι' αυτό λέω ότι Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!!!!
Δεν μπορεί κανείς να σιωπά ενόσω συμβαίνουν σημεία και τέρατα σ' αυτό τον τόπο. Η απάθεια ισοδυναμεί με συγκατάνευση. Και να σημειώσω ότι είναι ψευδοδίλημμα να στηρίξουμε ή όχι αυτή την  κυβέρνηση. Να την στηρίξουμε για ποιο λόγο;;; Για να μας χώσει πιο βαθιά στην κρίση;;; Γελάω με κάποιους δημοσιογραφίσκους που κάνουν την αφελή ερώτηση σε στελέχη της αντιπολίτευσης αν θα ψηφίσουν την "ΣΥΜΦΩΝΊΑ" ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΊ Η ΧΏΡΑ!!!! Αυτοί που υποτίθεται ότι την κατέστρεψαν, μπήκαν στο περιθώριο από τον λαό, ΚΙ ο λαός ανέθεσε να τον σώσουν οι Συριζαίοι. Ε, λοιπόν, ας κάνουν ό,τι κάνουν για να κυβερνήσουν και να μας σώσουν. Όταν και οι προηγούμενοι ζητούσαν στήριξη για... σωθεί η χώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ σφύριζε αδιάφορα. Γιατί τώρα ν' αλλάξει το τροπάριο;;; Επειδή η τωρινή αντιπολίτευση θα πρέπει να έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης;;;

Ας κυβερνήσουν, λοιπόν, ας κάνουν ό,τι νομίζουν πως θα οδηγήσει τη χώρα στη σωτηρία και μετά ας αποφασίσει αυτός ο περίεργος λαός....

No comments: