Wednesday, April 8, 2015

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΑΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ;;;;;;;;

Εάν κανείς παρακολουθεί με προσοχή όσα λένε καθημερινά οι φωστήρες της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης, θα χρειαστεί φάρμακα για να συνέλθει. Η μια ανοησία μετά την άλλη. Κι αναρωτιέμαι αν τα λένε συνειδητά ή μας κάνουν πλάκα. Όπως  λόγου χάρη ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης [ή αλλιώς ο υπουργός των "μπάτσων" - κι ας με συγχωρήσουν οι συμπαθείς αστυνομικοί, των οποίων ο μισθός είναι γύρω στα ...  600 ευρώ!!!!], που μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις φυλακές είπε: «Προβληματιζόμαστε από όσα γίνονται αλλά δεν έχουν το εύρος και το βάθος του παρελθόντος. Υπάρχει μια ανάσα ταυτόχρονα στον κόσμο που ζει σε ένα πλαίσιο πιο δημοκρατικό»!!!
Τον είδα την ώρα που τα έλεγε αυτά και χαμογελούσε. Θεέ μου, χαμογελούσε και μάλιστα έδειχνε ευχαριστημένος...

Ο Βούτσης, απ' όσο μπορώ να ξέρω που παρακολουθώ σε όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης την πολιτική από μέσα και απέξη, είναι ο άνθρωπος του κομματικού σωλήνα και αμφιβάλλω εάν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Κάποτε μια φίλη που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ μου έλεγε ότι όχι μόνο δεν δούλεψε ποτέ του, αλλά έχει λιώσει ένα σωρό ζευγάρια παπούτσια, ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες των γραφείων του κόμματός του. Δηλαδή, είναι ανεπάγγελτος. Αυτός, λοιπόν, ο ανεπάγγελτος έρχεται τώρα να μιλήσει για "ανάσα δημοκρατίας", υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τις "εκδηλώσεις" των ανιεξουσιαστών.

Αναρωτιέμαι κι εγώ αν εννοεί ότι οι εκδηλώσεις των αντιεξουσιαστών δεν έχουν το εύρος της δραστηριότητας του γιού του που λήστευε τράπεζες με καλάσνικοφ!!! Είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, όπως ακριβώς και η πρωτόδικη ποινή, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο αναρχικός Γιώργος Βογιατζής- Βούτσης, για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007. Μάλιστα τότε ο γιος του είχε υποστηρίξει ενώπιον του δικαστηρίου ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του!!!

Ανάσα δημοκρατίας λοιπόν;;; Μάλλον... μέχρι να προχωρήσουν σε απαλλοτριώσεις [απαλλοτριώσεις σύμφωνα με την μάνα του γιού του Βούτση είναι οι ληστείες τραπεζών - καμιά φορά και μετά φόνου!!!]

No comments: