Thursday, April 2, 2015

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!

Ανετε ατν ν τυμπάν κα χορ, ανετε ατν ν χορδας κα ργάν [από τους Ψαλμούς, 150.4]

Φυσικά για τον πρωθυπουργό και αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, μιλάω. Το επικοινωνιακό επιτελείο του έχει σχεδιάσει τα πάντα με λεπτομέρειες. Κάθε κίνησή του, κάθε ομιλία, κάθε έξοδός του, κάθε ταξίδι του είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε στο εξωτερικό. Έχει οργανωθεί μια επιχείρηση που ακολουθείται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. 


Από την ημέρα που ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπάρξει άπειρες καταστροφές από τα φυσικά φαινόμενα και δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι οι κατακλυσμιαίες βροχές και οι συνακόλουθες πλημμύρες σε διάφορες περιοχές της  βόρειας Ελλάδας έχουν προκαλέσει πολλές καταστροφές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Σέρρες, όπου βρίσκονται σε απελπισία αγρότες και έμποροι μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Διαβάζω τις σχετικές ανταποκρίσεις και θλίβομαι. Οι άνθρωποι όντως θα περάσουν «μαύρο Πάσχα», όπως είπε κάποιος εκεί. 


Και ο πρωθυπουργός τι κάνει;;;; Ακόμα δεν φόρεσε αδιάβροχο και γαλότσες να κάνει μια περαντζάδα από τις πλημμυρισμένες περιοχές, με την ακολουθία των τηλεοπτικών καμερών και των φωτογράφων και των τοπικών αρχόντων του ΣΥΡΙΖΑ;;;


Μετά λοιπόν τα θεαματικά ταξίδια στην Γερμανία, όπου προσκύνησε την Μέρκελ, προτιμάει πιο άνετες μετακινήσεις. Παρέα, λόγου χάρη, με τους στενούς συνεργάτες του αλλά και με τα φωτογραφικά και τηλεοπτικά συνεργεία, πάει την βόλτα του στο Παγκράτι για να φάει και να πιεί τον καφέ του. Ή και το πιο πρόσφατο παράδειγμα της μετάβασής του στο υπουργείο Υγείας, όπου έφτασε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις δέκα το πρωί. Στην είσοδο του κτηρίου τον υποδέχτηκε ο Κουρουμπλής και ανέβηκαν μαζί στο γραφείο του στο δεύτερο όροφο. Είχε προηγηθεί μεγάλη επιχείρηση της τροχαίας για τη σύντομη και απρόσκοπτη μετάβαση του Τσίπρα στην Αριστοτέλους από το σπίτι του στην Κυψέλη.


Οι συνεργάτες του με δηλώσεις θα φροντίσουν να κωδικοποιήσουν την εκεί παρουσία του, όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που θα επισημάνει τον έντονο συμβολισμό της επίσκεψης, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός θεωρεί πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο υπουργείο και τα θέματα που διαχειρίζεται!!! «Η σημερινή κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πολεμήσει και να εξαλείψει την υγειονομική φτώχεια που πλήττει τη χώρα», είπε ο υπουργός υγείας, καλωσορίζοντας τον πρωθυπουργό. Φαίνεται ο Κουρουμπλής ότι στα χρόνια που συμμετείχε στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ απλώς κοιμόταν και δεν παρακολουθούσε τα έργα και τις ημέρες του. Τέτοια αμετροέπεια, τέτοια αναλγησία.  
 
Και τι έκανε στο υπουργείο Υγείας ο Τσίπρας;;; 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την  λήψη άμεσων μέτρων για την ενίσχυση των δομών του ΕΣΥ σε προσωπικό, με την πρόσληψη 4.500 γιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικών!!!!


Αλλά επειδή υπάρχουν και κάποιοι που παρακολουθούν όσα συμβαίνουν σ’ αυτή τη δύσμοιρη χώρα, τι διαπιστώνουμε;;; Ότι η προηγούμενη κυβέρνηση για το 2015 είχε εγκρίνει 4.000 προσλήψεις στην Υγεία + 700 νοσηλευτές τον Δεκέμβριο!!!!! Κι έρχεται τώρα ο Τσίπρας να κάνει τον κουβαρντά πρωθυπουργό. Και δεν τα ανακοινώνει ο υπουργός, αλλά ο ίδιος με πανηγυρικό τρόπο. Αυτό κι αν συνιστά απατεωνιά…


Αλλά δεν είναι μονάχα αυτό, διότι καθημερινά πιάνονται τα κυβερνητικά στελέχη κι ο ίδιος ο Τσίπρας αδιάβαστοι σε πολλά θέματα και πονηροί σε άλλα. Και παρουσιάζουν μια εικόνα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.Όπως αυτή η ιστορία με τις εκατό [100] δόσεις, που διαπιστωμένα είχε τακτοποιηθεί από τους προηγούμενους. Όμως, μέχρι πότε θα συνεχίζουν να εξαπατούν τον ελληνικό λαό;;;;

No comments: