Wednesday, April 1, 2015

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!



Η πραγματικότητα δεν είναι τόσο προφανής και απλή όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Μερικά από τα πράγματα που έχουμε δεχθεί ως αληθινά είναι εμφανώς λάθος. Δυστυχώς δεν το αντιλαμβανόμαστε αμέσως. Και μερικές φορές πρέπει να σκύψουμε επισταμένως σε κάποιο θέμα για να καταλάβουμε και να βγάλουμε ένα σωστό συμπέρασμα που να αγγίζει την αλήθεια.


Υπάρχει σήμερα το «φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ» στην ελληνική κοινωνία που εν πολλοίς είναι κατασκεύασμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πίσω αυτά βρίσκονται τα μεγάλα συμφέροντα, αυτά δηλαδή στα οποία υποτίθεται ότι εναντιώνεται. Αλλά φυσικά δεν ξεχνάμε ότι αυτό το κοντόπνοο συνονθύλευμα χρησιμοποίησε το ψέμα, την συκοφαντία και την απαξίωση των πολιτικών αντιπάλων, αφού εκμεταλλεύθηκε τον συναισθηματισμό του κόσμου, υποσχόμενο τον ουρανό με τ’ άστρα και μοιράζοντας αφειδώς επιταγές δίχως αντίκρισμα. Πήρε τα συνθήματα ενός άλλου ηρωικού καιρού και άλλων κομμάτων και πολιτικών, αναστιλβώνοντας έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ το δικό του χθαμαλό οπλοστάσιο, το μουχλιασμένο από τα χρόνια της μαθητείας στο σταλινικό στρατόπεδο, και ανέμισε πονηρά ξεσχισμένες παντιέρες.

Αυτά όλα αποδείχτηκαν μέσα σε δυο μήνες και αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που δυστυχώς ακόμα παριστάνουν τους ηθικολόγους και τους πατριώτες!!! Για να μην προσθέσω ότι γενικώς είναι και άσχετοι και πονηρούληδες. Η περίπτωση με τις εκατό [100] δόσεις που ενώ είχαν ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, την επανέφεραν με μια μικρή τροποποίηση για να ξεγελάσουν τον κόσμο ότι ΚΑΤΙ έκαναν κι αυτοί...
Δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι η θέληση της Ιστορίας, ούτε είμαι σε θέση να ψυχαναλύσω τις μάζες που τρώνε αμάσητη την τροφή που προσφέρουν οι πονηροί. Και οι πονηροί ακολουθούν τις ορέξεις της μάζας. Ο σωστός και τίμιος πολιτικός έχει το ηθικό δικαίωμα να μην είναι ευαίσθητος στις ροπές της κοινής γνώμης. Αντιθέτως, ο δημεγέρτης, ο λαοπλάνος, ο ανεύθυνος και ο θορυβοποιός, προσπαθεί ν' αντλήσει υπόσταση εκμεταλλευόμενος τις εξάψεις ή τις δυσαρέσκειες της μάζας. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του πολιτικού. Ο Τσίπρας δεν θέλει να δυσαρεστήσει τη μάζα και της λέει ό,τι αυτή θέλει ν' ακούσει.

Το ερώτημα παραμένει: ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;

No comments: