Tuesday, March 31, 2015

ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!!




Ενισχυμένοι εμφανίζονται οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος… 
σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας. Το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η διαπραγμάτευση γίνεται σωστά… Μετά από αυτή την [σταθερή] θετική εξέλιξη για τους δυο συνεταίρους στη συγκυβέρνηση, αυτό που μας μένει είναι να πάρουμε τα βουνά και να κατέβουν στις πόλεις και τα χωριά τα πρόβατα να κυβερνάνε επ’ άπειρον. Φυσικά όλες οι δημοσκοπήσεις έχουν ύποπτες ερωτήσεις-παγίδες και είναι πάντοτε κατευθυνόμενες. Αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα, αυτή τη στιγμή είμαστε στο έλεος δυο πολιτικών κυριολεκτικά ερασιτεχνών, που συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο σα να θέλουν να εκδικηθούν τους πολιτικούς αντιπάλους τους. 

Ο υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γ. Κατρούγκαλος… 
δεν πτοείται από την κατακραυγή και μοιάζει να μην καταλαβαίνει τι σημαίνει ευθιξία ή πολιτική ηθική. Και παραμένει ακλόνητος στη θέση του με την στήριξη του πρωθυπουργού. Βγήκε και χθες να μιλήσει επί προσωπικού και είπε βλακείες.

Αυτός ο επικεφαλής του Ποταμιού… 
ΔΕΝ  μπορεί να μιλήσει, πέρα από την εκφορά δυο-τριών συνθηματολογικών προτάσεων για να μπορούν να έχουν τίτλους οι εφημερίδες και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Τον παρακολουθούσα να μιλάει από το βήμα της Βουλής και τον λυπόμουν. Έχει δυο ρηματικούς τύπους που τους επαναλαμβάνει κατά κόρον: «επιτρέψτε» και «προσέξτε»!!! Αφού επιζητεί εναγωνίως τη συνεργασία στην κυβερνητική εξουσία με τον Τσίπρα, ρίχνει και κάπου-κάπου μερικές βολές, δείχνοντας ότι είναι παλικαράς. Αλλά είναι μικρός, είναι λίγος, είναι ελάχιστος…

Βολές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου… 
από ΝΔ και Μητρόπουλο. Πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής, μετά το Πάσχα, προανήγγειλε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Αιχμές κατά της Προέδρου της Βουλής άφησε, μέσω του ΣΚΑΪ, και ο αντιπρόεδρος του σώματος και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος. «Υπάρχει ένα σχολαστικισμός και από την πρόεδρο [...] Έχουμε μια απειρία θα έλεγα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Πάντως σύσσωμη η αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η στάση της Προέδρου της Βουλής προσβάλλει τον θεσμό.

Η απατεωνιά των εκατό [100] δόσεων...
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η κυβέρνηση εξαπατά συνειδητά τον ελληνικό λαό. Η ιστορία με τις περιβόητες 100 δόσεις είναι κυριολεκτικά μια απάτη, διότι είχε ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση κι αυτοί το ξανάφεραν το θέμα των 100 δόσεων για να κοκορεύονται ότι εξυπηρετούν τον λαουτζίκο. Αυτό το χαρτί στη φωτογραφία είναι από την απόδειξη όταν πλήρωνα ΕΓΩ στο ΤΕΒΕ κι εκεί αναγράφεται καθαρότατα ότι είχαμε δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών έως 100 δόσεις [ Ν. 4305/1014]!!!!!!! Λοιπόν, προς τι όλο αυτό το θέατρο των ατέρμονων συζητήσεων για τις 100 δόσεις;;;

No comments: