Monday, February 9, 2015

ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ!!!!!

ΕΠΕΙΔΗ εγώ είμαι μονίμως εναντίον της εξουσίας, απευθύνομαι στους φίλους και τις φίλες που θέλουν να είναι πάντα με την εξουσία και τώρα "συγκινήθηκαν" μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής και της καρδιάς τους και γράφουν ύμνους στις σελίδες τους, φοβάμαι ότι θα νιώθουν άσχημα που μ' έχουν "φίλο".

ΕΓΩ δεν πρόκειται ν' αλλάξω τροπάριο γιατί μονίμως ερευνώ τας γραφάς, μονίμως είμαι άπιστος, μονίμως δεν μ' αρέσει το γλείψιμο, μονίμως συχαίνομαι τους δημαγωγούς και τους λαϊκιστές, μονίμως πολεμώ όσους διχάζουν τον ελληνικό λαό, μονίμως δεν μ' αρέσουν τα ψέματα και υπερασπίζομαι την αλήθεια...

Διαβάζω εμετικούς ύμνους στον Τσίπρα και μου έρχεται να ξεράσω για τον άνθρωπο που ποτέ δεν υπήρξε συναινετικός και τώρα καλεί τους πάντες να συμπαραταχθούν μαζί του για να μην προσκρούσουμε στο παγόβουνο!!!!!

Βλέπω κάποιους να κάνουν δήθεν "περίληψη" των υποσχέσεών του και γελάω. Με πιάνει θλίψη, λες και τα προηγούμενα χρόνια τους είχε βάλει κανείς στην απομόνωση. Δεν θα υπάρχει ΕΝΦΙΑ [αλήθεια, ο Τσίπρας τον πλήρωσε;;;;], αλλά θα υπάρξει ΦΟΡΟΣ μεγάλης ακίνητης περιουσίας, δεν θα υπάρχουν ΜΑΤ αλλά θα υπάρξουν με κάποια άλλη ονομασία, θα ξαναφτιάξουν τη ΜΟΜΑ και δεν μένει παρά να ξαναφτιάξουν και το ΕΑΤ-ΕΣΑ!!!!!

Με τους ψεκασμένους του ακροδεξιού/ εθνικιστή Καμμένου, με την Τζάκρη και ρην Ραχήλ Μακρή, με τα "μνημονιακά" κουρέλια που έφυγαν κάποια στιγμή από το ΠΑΣΟΚ, με τους Βούτσηδες, τους Παπαδημούληδες, τους Στρατούληδες και τους Λαφαζάνηδες κ.ά. που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, με όλους τους Συριζαίους που έχουν χοντρές καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος...

Ξυπνήστε ρεεεε, εσείς που βγήκατε να θριαμβολογήσετε για τα δάκρυα του Τσίπρα, του ανθρώπου που δεν ξέρει πώς θα μας βγάλει από το αδιέξοδο και φυσικά βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να μας περιγράψει τι εννοεί όταν μιλάει για ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που την έχει στο στόμα του για καραμέλα. Ο εργολάβος μπαμπάκας του καλά έτρωγε στη χουντική επταετία. Μήπως χρειάζεται να γίνει και καμιά εξεταστική που να φτάνει μέχρι τη χούντα των Απριλιανών για να μάθουμε ποιοι συνεργάστηκαν και μετά ξεπλύθηκαν και τώρτα παριστάνουν τους αγωνιστές;;;; Κι αυτό το γράφω διότι είπε χθες ότι είναι "σάρκα από τη σάρκα του λαού"!!!!!!

No comments: