Tuesday, January 6, 2015

ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;


Διάβασα ότι... διανοούμενοι, ακτιβιστές και ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο-ανάμεσά τους οι Νόαμ Τσομσκι, Τζόρτζιο Αγκάμπεν, Ταρίκ Αλί, Ετιέν Μπαλιμπάρ, Αντόνιο Νέγκρι και Σλαβόι Ζίζεκ [αυτόν τον θεωρώ μπεχλιβάνη], ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους ενάντια στη λιτότητα και συντάσσονται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρότι σέβομαι ορισμένους από τους παραπάνω διανοητές, εντούτοις διαπιστώνεται πόσο μακριά είναι από τη σκληρή ελληνική πραγματικότητα και πόσο αγνοούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει αναδειχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καλές είναι οι θεωρίες, αλλά καλύτερη είναι η αλήθεια και η γνώση των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας. Από το γραφείο τους ο Τσόμσκι και ο Μπαλιμπάρ και ο Ταρίκ Αλί πολλά μπορεί να λένε, αλλά διαφορετικά κελεύει ο Θεός της Ελλάδας.
Παραγνωρίζουν οι ξένοι διανοητές τη δημαγωγική και λαϊκίστικη τακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, την άκρατη υποσχεσιολογία, την απαξίωση όλων των πολιτικών αντιπάλων τους, μηδενός εξαιρουμένου [ή μάλλον εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ακροδεξιού Καμμένου], την ακύρωση όλων των κατακτήσεων του ελληνικού λαού με τις δημοκρατικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, τις καθημερινές αντιφάσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τις διαρκείς κωλοτούμπες για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του εκλογικού σώματος, τις παλινωδίες του αρχηγού τους...
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συλληφθεί άπειρες φορές... κλέπτων οπώρας!!!! Εχει κυριολεκτικά λεηλατήσει τα προγράμματα του ΠΑΣΟΚ, έχει κλέψει τα συνθήματά του, ο αρχηγός του ασκείται στη μιμική [όπου να 'ναι θα φορέσει και μια μάσκα για να είναι ίδιος ο ΑΝΔΡΕΑΣ].
Δεν ξέρουν οι ξένοι ότι όλη σαβούρα του παλιού ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο κόμμα αυτό που επικαλείται την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;;;;

No comments: