Saturday, January 24, 2015

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ!!!!!


 
Θέλω να πω τούτο: ότι το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών με την εμφάνισή του στην πολιτική ζωή, σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής. Κι αυτό ίσως να μην έχει γίνει ακόμη αντιληπτό, αλλά έχω την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα θα συσπειρώσει κοντά του τις νέες γενιές και όλους εκείνους τους πολίτες που θέλουν πεντακάθαρη πολιτική ζωή, πεντακάθαρους πολιτικούς, με θέσεις κρυστάλλινες, αδέσμευτες και όχι εγκλωβισμένες στα δίχτυα του επιχειρηματικού και μιντιακού κατεστημένου.

Παρότι ο διαθέσιμος προεκλογικός χρόνος ήταν ελάχιστος, εντούτοις ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε να δώσει το στίγμα της δικής του πολιτικής και του ΚΙΝΗΜΑτος.
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, όπου όλες οι αξίες αμφισβητούνται, όχι γιατί προδόθηκαν, αλλά γιατί οι γενικές συνθήκες και συναρτήσεις κλόνισαν την εμπιστοσύνη στη βαθύτερη υπόσταση αυτών των αξιών. Και πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε πλέον σ’ ένα κόσμο μεγάλων και ριζικών αναθεωρήσεων. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή προετοιμασμένοι ν’ αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Είμαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή η πλατιά συλλογική συνείδηση θ’ αρχίσει να ξυπνάει. Όχι έτσι όπως το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ που βάσισε την αντιπολιτευτική του τακτική στη δημαγωγία και τον άκρατο λαϊκισμό, στο ψέμα και την ακατάσχετη υποσχεσιολογία, στη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού και διχαστικού κλίματος.

No comments: