Sunday, September 14, 2014

ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟ ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;;; ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!



ΔΥΣΤΥΧΩΣ όλοι μπαίνουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, οι άνθρωποι του οποίου ως παλαιοκομμουνιστές κάνουν την τρίχα… τριχιά και καταφέρνουν ν’ αποσπούν την προσοχή της Κοινής Γνώμης για θέματα  τα οποία είναι ανάξια σχολιασμού!!! 

«Ωμή παρέμβαση» της κυβέρνησης στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να μην μεταδοθεί η ομιλία και η συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα στη ΔΕΘ, κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Σκουρλέτης. H ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ δεν θα μεταδιδόταν ζωντανά και ο Σκουρλέτης δήλωσε ότι σε καταρχήν επικοινωνία που είχε με τον διευθυντή περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ αναφορικά με τις μεταδόσεις, εκείνος του ξεκαθάρισε ότι το κανάλι θα αποφασίσει πώς θα χειριστεί και πώς θα καλύψει την παρουσία του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Μακρυδημήτρη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα μεταδοθούν κανονικά και οι δυο συνεντεύξεις. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι το παρασκήνιο και οι πιέσεις που ασκήθηκαν από την κυβέρνηση στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ ήταν που οδήγησε στη ρήξη και την παραίτησή τους. Αυτά είναι απόψεις του Σκουρλέτη. Εδώ θα μπορούσε να μιλήσει ο ίδιος ο Μακρυδημήτρης.

Όλα αυτά έχουν αρκετή πλάκα διότι ο Σκουρλέτης και οι συν αυτώ έχουν απαξιώσει [κι εξακολουθούν φυσικά να το κάνουν] τη ΝΕΡΙΤ και όλες τις ενέργειες της κυβέρνησης σχετικά με την κατάργηση της ΕΡΤ. Γνωστά όλα αυτά. Και φυσικά εδώ δεν κρίνω πώς και γιατί «τελείωσαν» την ΕΡΤ. Αυτό είναι άλλο θέμα. Όμως δείτε ότι ο ίδιος ο Σκουρλέτης κάθε τόσο σήκωνε το τηλέφωνο ή έστελνε τα σχετικά έγγραφα στη ΝΕΡΙΤ για συνεργεία της που θα συνοδεύουν στους περιπάτους του ανά την υφήλιο τον Τσίπρα .Από δω να καταλάβει κανείς τι θα γίνεται αν ποτέ αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία!!!! Θα εγκαταστήσουν στα κρατικά μέσα ενημέρωσης κυριολεκτικά εγκάθετους.

Το ότι είχε παρθεί απόφαση να μεταδοθούν μονάχα οι συνεντεύξεις τύπου των πολιτικών αρχηγών, είναι κάτι που δεν απασχόλησε τον Σκουρλέτη και τον Τσίπρα. Δηλαδή, πάση θυσία έπρεπε να γίνει στον Τσίπρα… εξαίρεση και να μεταδοθούν και η ομιλία αλλά και η συνέντευξη!!!! Ποιος είναι ο Τσίπρας;;;

Αλλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πολλοί «ευαίσθητοι» περί την δημοκρατία πολιτικοί, δημοσιογράφοι και δημοσιολογούντες αμέσως πήραν θέση ότι τάχα η κυβέρνηση διέπραξε ατόπημα!!! Μα η ΝΕΡΙΤ δεν έχει απήχηση και τηλεθέαση. Γιατί λοιπόν ενοχλήθηκαν οι Συριζαίοι, τη στιγμή μάλιστα που σχεδόν όλα τα κανάλια κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο τις βλακώδεις εμφανίσεις του Τσίπρα;;;; 

Θα προβληθεί ξανά το ανόητο επιχείρημα ότι εμείς πληρώνουμε τη ΝΕΡΙΤ. Ναι, εμείς την πληρώνουμε και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε στη μάπα τη μπουρδολογία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όμως ΣΥΡΙΖΑ πιάνεται από τα μαλλιά του για ν’ ασχολούμαστε μαζί του 24 ώρες το 24ωρο. Και φυσικά δεν μπορώ να πέσω στην παγίδα του ότι πρέπει ν' αποφασίσω: Με τους Σαμαρά-Βενιζέλο ή με τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Μα είμαι αποφασισμένος. Ούτε με τους μεν ούτε με τον δε. Με κανέναν. Τα διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα είναι για τα σκουπίδια. Δεν είμαστε βόδια ή πρόβατα.

Επίσης, δεν θα κρίνω την αγραμματοσύνη του Τσίπρα. Τον έχω ακούσει επανειλημμένως να μιλάει για... "αποκατάσταση της ανθρωπιστικής κρίσης"!!! Όσοι καταλαβαίνουν ελληνικά, ας κρίνουν. 

No comments: