Tuesday, May 13, 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!

ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ο Παπανδρέου παρουσίασε το σχέδιό του: το δημοψήφισμα θα γινόταν σε έναν μήνα και θα ανάγκαζε τον Σαμαρά και τους εσωκομματικούς του αντιπάλους να ευθυγραμμιστούν, δεδομένου ότι ακόμη και οι πιο δηλητηριώδεις επικριτές του δεν θα μπορούσαν να αντιταχθούν στη μόνη σωτηρία για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη...
Αυτό ήταν μια σωστή εκτίμηση.
  • ΟΜΩΣ, άλλα ήθελε η συντηρητική ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Εάν ο Σαμαράς συμφωνούσε τότε, δεν θα χανόταν τόσος χρόνος και δεν θα χυνόταν τόσο δηλητήριο για τον Παπανδρέου, σε σημείο τέτοιο που να τον εχθρεύονται όλοι χωρίς να έχουν κατανοήσει τη συγκυρία της εποχής εκείνης.
Αλλά στις Κάννες, εν αγνοία του Σαρκοζί και της Μέρκελ, ο ΜΠΑΡΟΖΟ που τελικά φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αποπομπή Παπανδρέου, τηλεφώνησε στον Σαμαρά, τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ξενοδοχείο του πριν ξεκινήσει η συνάντηση. Γνώριζε ότι εκείνος ήθελε απεγνωσμένα να αποφύγει το δημοψήφισμα.
Ο Σαμαράς του είπε ότι τώρα ήταν πρόθυμος να συνυπογράψει σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ - κάτι που επιμελώς απέφευγε επί μήνες, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρωθυπουργία. 
Αργότερα ο Μπαρόζο πήρε τον Βενιζέλο στην άκρη και του είπε:
  • «Πρέπει να σκοτώσουμε αυτό το δημοψήφισμα».
Και ο προδότης συμφώνησε αμέσως. Το τέλος του δημοψηφίσματος θα ήταν επίσης το τέλος του Παπανδρέου.
  • ΤΕΛΙΚΑ, όλα έγιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει.
Κι εδώ στην Ελλάδα, τα παπαγαλάκια τους, οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών καναλιών και των μεγάλων εφημερίδων, έπαιξαν στο σκοπό που τους βάραγαν τα όργανα της Κομισιόν.
Αυτά που τώρα γράφονται από τον ξένο δημοσιογράφο στην εφημερίδα Financial Times, μάλλον δεν μπορεί κανείς να τ' αμφισβητήσει.
Παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των γνωστών τηλε-δημοσιογράφων που πρωτοστάτησαν στην [δημόσια] διαπόμπευση του Παπανδρέου, δεν χρειαζόταν και πολλή φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς ότι ένιωθαν κάπως άβολα, αλλά γρήγορα προσπέρασαν την πρώτη κρυάδα και συνεχίζουν σα να μη συνέβη τίποτα.
Κι ο Σαμαράς, το έχει βουλώσει και δεν μιλάει. Τι έχει να πει για το άθλιο παιχνίδι που έπαιξε υπακούοντας στα κελεύσματα των ηγετών της ευρωπαϊκής Δεξιάς;;; Του τηλεφώνησε ο Μπαρόζο...  Τα είχαν κάνει πλακάκια από τότε. Γιατί αυτή η μουσίτσα ο Μπαρόζο έχει παίξει πολύ άσχημο παιχνίδι σε βάρος της χώρας μας και σ' αυτό βοηθήθηκε από τους ηγέτες της Δεξιάς: πρώτα ο Κωστάκης Καραμανλής που τον έκανε βόλτες με το ελικόπτερο και μετά ο Σαμαράς που μας έκανε κορδελάκια εδώ στην Αθήνα, αρνούμενος να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, και να συνυπογράψει.
Τώρα τι έχει να πει για το χάσιμο τόσου χρόνου;;;
Μήπως υλοποίησε τις ανοησίες του με τα "Ζάππεια";;;
Αλλά και ο προδότης Βενιζέλος τι έκανε;;;
Παρακολουθεί ασθμαίνοντας την τακτική της Νέας Δημοκρατίας που καρπώνεται όλη τη δουλειά που [καταχρηστικά, ας δεχτούμε] πέτυχε η συγκυβέρνηση. 
Ό,τι έγινε, τοι έκανε η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός Σαμαράς!!!! Δηλαδή, η μεγαλύτερη απάτη.

No comments: