Thursday, October 10, 2013

ΤΑ "ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Το τραγικό είναι ότι αυτοί που καλλιέργησαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που της έδωσαν βήμα και προβολή, που της αφιέρωσαν χώρο στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικό χρόνο, αυτοί οι ίδιοι τώρα υποτίθεται ότι την πολεμούν.
Κι εμείς ξεχνάμε [;;;] τον πόνο μας, τα χαράτσια που πληρώνουμε, το πετσόκομμα των συντάξεων, την ανεργία, δεν μας απασχολούν τα νέα μέτρα που κάποια στιγμή θα έρθουν και δεν θα το καταλάβουμε..
Κι ασχολούμαστε με τα "τάγματα εφόδου" της Χρυσής Αυγής.
Οι λέξεις πια έχουν χάσει τη σημασία τους και σαν την κοινωνία που περιέγραψε με αδρές γραμμές στο "1984" ο Οργουελ, νιώθουμε σιγά-σιγά να παίρνει σάρκα και οστά ένας κόσμος απεχθής μεν αλλά εξωπραγματικός, ολίγον φτιαχτός, φανταστικός.
ΠΡΕΠΕΙ να καθίσουμε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, να δούμε και ν' ακούσουμε όλους τους εν διατεταγμένη υπηρεσία ειδησεολόγους και πολιτικούς αναλυτές και μετά ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ, να μαζευτούμε στα 24, να πούμε ότι ευτυχώς που εμείς είμαστε καλά, αφού πρώτα κλειδώσουμε γερά τις πόρτες και τα παράθυρα, και κάνουμε μάθημα στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας για τους κακούς και τους καλούς.
 
Μια κωλοπαρέα με ίδια φανελάκια και τις ελληνικές σημαίες έχουν προβληθεί κατά κόρον στις τηλεοράσεις σε σημείο που να έχω πειστεί κι εγώ ότι υπάρχει ολόκληρος στρατός χρυσαυγιτών.
Είδα κι άκουσα μια μέρα την κυρία Φασουλάκη του Μέγκα να λέει έξω από την ΓΑΔΑ ότι "να, τώρα περνάνε τάγματα εφόδου στην Αλεξάνδρας", κι εμείς βλέπαμε αυτό που μας έδειχνε η κάμερα, δηλαδή  4-5 μηχανάκηδες με χρυσαυγίτες που κρατούσαν ελληνικές σημαίες...
Μάλιστα συνεχώς μιλάνε για κάποια... τρεις χιλιάδες [3.000] όπλα, που είναι κρυμμένα!!!
  • Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κινδυνολογία, αυτός ο καταιγισμός απειλών και φόβου...
ΝΑΙ, να χτυπηθεί η ακροδεξιά, να την δέσουμε χειροπόδαρα, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές, με την επικοινωνιακή εκστρατεία των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Αυτά που μας κάνει η κυβέρνηση [κι εκείνα που μας ετοιμάζει] είναι πρωτοφανή και τα "τάγματα εφόδου" της Χρυσής Αυγής μοιάζουν παιχνιδάκια μπροστά στα άγρια οικονομικά μέτρα και στα ψέματα που καθημερινά μας φλομώνουν.
Κατάλαβε κανείς λόγου χάρη ότι ο Μπόμπολας [ο "Πήγασος"] πήρε την θέση του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων;;; Λέω ένα απλό... Κι αυτό έχει σχέση άμεση με τη στάση που έχει κρατήσει το ΕΘΝΟΣ και το Μέγκα. Πλήρης στήριξη της κυβέρνησης και των αντιλαϊκών/φασιστικών μέτρων που παίρνει καθημερινά.

No comments: