Sunday, September 22, 2013

ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

Διάβαζα τα ρεπορτάζ, τις έρευνες, τις αναλύσεις, τις απόψεις διαφόρων περισπούδαστων τύπων στις σημερινές εφημερίδες [όχι σε όλες αλλά σε τρεις εφημερίδες: Καθημερινή, Βήμα, Εθνος]. Είμαι δημοσιογράφος και ενημερώνομαι... Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται πολλή φιλοσοφία. Τόσα ονόματα πλέον διακινούνται, διάλογοι δημοσιεύονται, κάποιοι χρυσαυγίτες που μετανόησαν... αποκαλύπτουν!!! Και ο κόσμος κλείνεται στον εαυτό του. Οι πολίτες τρέμουν ενδεχόμενα χτυπήματα... Οι ρεπόρτερ της τηλεόρασης είναι εξαιρετικά παραστατικοί. Οι φωτογραφίες από τη δραστηριότητα των χρυσαυγιτών έχουν πλημμυρίσει τις εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια τις αναπαράγουν... Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.

Είναι γνωστό σε όσους έχουν μνήμη και γνώσεις ότι η Δεξιά ήταν πάντοτε αδίστακτη και ο τρόπος που λειτουργούσε στην πολιτική μας ζωή θυμίζει κάπως τη φιλοσοφία των Ιησουιτών που χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Και θ' αναρωτηθεί, μα όλοι είναι ενορχηστρωμένοι στην τακτική της Δεξιάς και παίζουν το παιχνίδι της;;; Ρωτήστε τους... Εγώ δεν μπορώ ν' απαντώ για λογαριασμό όλων εκείνων που τρέχουν ως προσκεκλημένοι να διαλαλήσουν τις απόψεις τους είτε ως απρόσκλητοι να πλασάρουν την πραμάτεια τους, σκορπίζοντάς την στο παζάρι της πιο ειδεχθούς συναλλαγής. Και όλοι μιλάνε με απόλυτη βεβαιότητα...

Ξέρει πολύ καλά η Δεξιά πως ο φόβος κάνει τον πολίτη αδύναμο και δεν του επιτρέπει αυτός ο φόβος να σκεφτεί πέρα από τον επιούσιο και την ασφάλειά του. Γιατί η ανασφάλεια είναι για τους πολίτες το μέγα θέμα στους καιρούς μας. Έρχεται τώρα το κράτος, το κράτος της Δεξιάς, και μας καλεί να συνασπιστούμε μαζί για να χτυπήσουμε τη Χρυσή Αυγή, το φασισμό, το νεοναζισμό και διάφορες άλλες εκδοχές του. Εχω πει κι εγώ ότι η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά όλα αυτά τα παραμύθια με τη διάταξή της, μου θυμίζουν... προσκόπους!!! Όλο αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι παρά το αποτέλεσμα μιας πολιτικής αντιλαϊκής και οι άνθρωποι της ΧΑ ουσιαστικά είναι αποπαίδια της Δεξιάς, η οποία Δεξιά έχει μια ποικιλία που διακλαδίζεται παντού. 

Το έγκλημα στη Νίκαια δεν έγινε εν κρυπτώ. Ο δράστης είναι τώρα στη φυλακή. Εμείς πρέπει να ησυχάσουμε; Αυτό μας λέει το κράτος: Να μαζευτούμε στα 24!!!! Γιατί απλώς τους βολεύει. Αυτές οι αντιφασιστικές εκδηλώσεις καλώς γίνονται, αλλά σε ποιον απευθύνονται; Στους φασίστες για να κάτσουν ήσυχοι ή να πάψουν να είναι φασίστες ή ότι θα τους κατανικήσουμε;;; Σε παλιότερες εποχές θα έλεγα ότι το έγκλημα ήταν οργανωμένο από κάποιες υπηρεσίες, επίσημες ή ανεπίσημες, από παρακρατικούς, που εργάζονται ερήμην και του πρωθυπουργού, αλλά και υπέρ του πρωθυπουργού. Τώρα, δεν μπορώ να το πω γιατί δεν έχω αποδείξεις και εάν το υποστηρίξω θα με εγκαλέσουν. 

Μη βλέπετε που όλοι καθημερινά παλεύουν απεγνωσμένα να στοιχειοθετήσουν την ενοχή της ΧΑ... Για μένα θα έπρεπε να έχει αποβληθεί άπαξ δια παντός και από το κοινοβούλιο, αλλά την κρατούν και φωνάζουν ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα ή εκτός βουλής ή κάτι τέτοιο. Το καταλάβαμε, το νιώσαμε, το ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό ότι στη ΧΑ έχουν μαζευτεί αποβράσματα της κοινωνίας κι ότι ΕΛΕΥΘΕΡΑ έκαναν ό,τι έκαναν μέχρι σήμερα, με τους σημερινούς κεκράκτες της νομιμότητας και της δημοκρατίας απλώς να ψελλίζουν κι όχι κάθετα να την παλεύουν. Μετά το περιστατικό αυτό πιθανολογώ ότι η Δεξιά θα επικαθήσει με περισσότερη σιγουριά στον τράχηλο του ελληνικού λαού...

No comments: