Saturday, September 7, 2013

Ο Σαμαράς μας περνάει για χαχόλους!!!

Ο Σαμαράς περιέγραψε ως άμεσο σχέδιο το πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά και το νέο αναπτυξιακό πρότυπο, ενώ ανέφερε τη λέξη εξωστρέφεια, σημειώνοντας ότι αυτή «σημαίνει εξάγουμε ή παράγουμε για να υποκαταστήσουμε τις εισαγωγές. [...] Όταν φτάσουμε εκεί θα είμαστε μια οικονομία με πολύ σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές.
Είναι φανερό ότι πλέον δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις οικονομίας, αφού όλοι έχουμε μάθει τα στοιχειώδη και ξέρουμε πολύ καλά ότι από τη στιγμή που θα υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα κάτι θ' αρχίσει να κινείται. Αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το νέο αναπτυξιακό πρότυπο, για το οποίο επαίρεται ο υποδυόμενος τον πρωθυπουργό.
Πήγε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε σ' ένα αφελές ακροατήριο και σαν κουτσαβάκι ρωτούσε κι απαντούσε μόνος του. Εξυπναδούλες της πλάκας. Είπε για «σαρωτικές μεταρρυθμίσεις» που έχει πετύχει η κυβέρνηση: «σπάμε τα καρτέλ, ανοίγουμε τα κλειστά επαγγέλματα... χτυπάμε την γραφειοκρατία, βάζουμε τάξη στα νοσοκομεία, βάζουμε τέλος στο πάρτι με τις προμήθειες και στις χιλιάδες συντάξεις μαϊμού». Να γελάσουμε;;;;
Δεν βλέπει και δεν ακούει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, δεν πιάνει τους χτύπους της καρδιάς μιας κοινωνίας που έχει γονατίσει από τα αλλεπάλληλα χαράτσια και τους φόρους, δεν άκουσε ότι ο τομέας Υγείας έχει σμπαραλιαστεί με τη διάλυση των  νοσοκομείων;; Προφανώς ο Σαμαράς δεν κατοικοεδρεύει στην Ελλάδα... Πού ζει;;; Ενημερώνεται για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία;;; Έχει καταλάβει ότι η πολιτική της [δικομματικής] κυβέρνησης, μας έχει τσακίσει και άλλο δεν αντέχουμε;
Όσα είπε στη Θεσσαλονίκη δεν αντέχουν σε καμιά κριτική. Είναι ένας επιπόλαιος και αλαζόνας πολιτικός της πλάκας, που δεν γνωρίζει τα προβλήματα του ελληνικού λαού και απλώς έχει καταντήσει ο καταστροφέας των θεσμών και ξεθεμελιωτής των κατακτήσεών του, με την συνδρομή του βενιζελικού ΠΑΣΟΚ.

No comments: