Thursday, May 30, 2013

Πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης, ευνούχοι της δημοκρατίας και λειψανδρία σε ηγετικές μορφές!!!


  • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...
Τώρα τρέχουν και κάνουν ευχέλαια κ.λπ. για να πουν το... απεταξάμην τον σατανά!!! Αυτή η εικόνα στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου του "Βήματος" Νίκου Χασαπόπουλου, με τους πολιτικούς όλων των παρατάξεων που μίλησαν, ήταν το λιγότερο αστεία. Τώρα νιώθουν να απειλούνται από τη δράση του πολιτικού αυτού εκτρώματος που ακούει στο όνομα "Χρυσή Αυγή". Και παρατηρούμε το φαινόμενο να είναι έτοιμοι να καταθέσουν στη Βουλή αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το ΠΑΣΟΚ με την ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ, και κάποιο άλλο κόμμα. Τελικά, ανακάλυψαν ποιος έφταιγε για την κακοδαιμονία της κοινωνίας μας. 
  • Δεν αρνούμαι ότι υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους νεοφασίστες αυτούς. Κάθε άλλο. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αλλά μου προξενεί θλίψη να τους βλέπω όλους αυτούς να εξορκίζουν το κακό με βλακώδεις μπουρμπουλήθρες.
Η υποτονία της πολιτικής ζωής μαρτυρεί ίσως έλλειψη αλληθινής πολιτικής ζωής. Και μου περνάει από το νου αυτή η παιδαριώδης πρόσκληση του Τσίπρα στον Σαμαρά να βγουν στην τηλεόραση για να τον... κατατροπώσει!!! Είναι για γέλια.

Άκουσα και τον αγαπημένο μας ποιητή, τον Νάνο Βαλαωρίτη που είπε πράγματι ενδιαφέροντα πράγματα στην τηλεόραση του Σκάι και η ανόητη δημοσιογράφος [η Τσαπανίδου, την οποία είχε κάνει με τα κρεμμυδάκια ο Ντίνος Χριστιανόπουλος] άρχισε να τον ρωτάει τη γνώμη του για τους πολιτικούς. Αλλά ο Βαλαωρίτης είπε μονάχα για τον Σαμαρά και καλά έκανε. Οι δημοσιογράφοι έτσι κάνουν πάντα, και θέλουν να ευτελίζουν μια συνέντευξη που παίρνουν από ανθρώπους που κάτι έχουν να πουν. Ο Βαλαωρίτης είπε ότι μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. 
  • Σήμερα όμως ποιον να πεις ΗΓΕΤΗ;;; 
  • Τον Σαμαρά, τον Τσίπρα, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Καμμένο, τον Κουτσούμπα ή τον φασίστα τον Μιχαλολιάκο;;;
  • Πραγματικά υπάρχει λειψανδρία σε ηγετικές μορφές.

No comments: