Monday, May 27, 2013

Δεν με νοιάζει ποιος έχει το προβάδισμα και πολύ περισσότερο οι βαρύγδουπες αερολογίες του Πρετεντέρη, που ερμηνεύει τις ειδήσεις!!!


Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στην πρόθεση ψήφου, καταγράφει η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία GPO, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη

Μη νομίζετε ότι παρακολούθησα την εκπομπή... ΟΧΙ. Διότι η εκπομπή είναι μια σούπα του Πρετεντέρη που όταν κάτι θέλει να πλασάρει, μας παρουσιάζει και μια δημοσκόπηση. Λες και είναι η εκπομπή του ο τηλεοπτικός... θεσμός του αιώνα!!! Μια εκπομπή σαν όλες τις άλλες, όπου παρελαύνουν διάφοροι παπαγάλοι και λένε τα λογάκια τους, κάνει και ο Πρετεντέρης τον οικοδεσπότη κι ο τηλεοπτικός σταθμός επιχαίρει διότι έχει την "Ανατροπή"... Μια λέξη που δεν έχει... ανατρέψει τίποτε μέχρι σήμερα. Απλώς, μας έχει πείσει ότι λειτουργεί σαν μια μηχανή δημιουργίας εντυπώσεων, καθοδήγησης του τηλεοπτικού κοινού και τίποτε περισσότερο.

Μπορεί να λέει ό,τι θέλει ο Πρετεντέρης με το πιο αθώο και εν πολλοίς λαϊκίστικο ύφος, αλλά... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Έχει την ευχέρεια της ερμηνείας και διαστροφής των ειδήσεων. Διότι ο Πρετεντέρης ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και δεν αφήνει στο τηλεοπτικό κοινό την ελευθερία που χρειάζεται για να αφομοιώσει αυτά που ακούει. Πριν καλά-καλά ακούσει τις ειδήσεις, ο Πρετεντέρης τις έχει ερμηνεύσει, λειτουργώντας ως αγκιτάτορας - δεν ξέρω κι εγώ ποιών συμφερόντων. Πάντως θα ήταν τραβηγμένο να πει ότι αγωνίζεται ως άλλος Σπάρτακος για να ελευθερώσεις τις μάζες από τη σκλαβιά!!! Διότι όλοι γνωρίζουμε ότι στο τέλος ο Σπάρτακος έχασε και σταυρώθηκε από τους Ρωμαίους και ο Πρετεντέρης δεν έχει όρεξη να χάσει και να σταυρωθεί!!!

No comments: