Thursday, May 23, 2013

Τι συνδέει κάποιους πολιτικούς και κάποιους δημοσιογράφους;;;;


ΘΑ ΗΘΕΛΑ να επισημάνω ένα ζήτημα που δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει κανέναν μέχρι σήμερα, με αφορμή την οπλοφορία ή μη, των βουλευτών, την μετακίνησή τους από το ένα κόμμα στο άλλο, τη δημιουργία κομμάτων για ψύλλου πήδημα κ.λπ.
Αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό το ζήτημα;;;
  • Απλό: Όλους αυτούς που είναι στη Βουλή τους έχει εξετάσει ψυχίατρος;;;
ΘΕΩΡΩ ότι είναι απαραίτητο να περνάνε από ψυχιατρική εξέταση και εάν παίρνουν το "εισιτήριο" ν' ασχολούνται με την πολιτική, αλλιώς να κάθονται στ' αβγά τους!! Μη γελάτε.. Είναι σημαντικό, διότι αυτά που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια με τους πολιτικούς είναι τερατώδη... Θα μπορούσα να επεκτείνω την παρατήρηση και σε ορισμένους δημοσιογράφους / τηλε-εισαγγελείς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι έχουν έτοιμες λύσεις για όλα και είναι σε θέση να κρίνουν τους πάντες...

Η έλλειψη ψυχίατρου, λοιπόν, είναι αυτό που "συνδέει" (σχεδόν όλους τους) πολιτικούς και (μερικούς) δημοσιογράφους. Γι' αυτό θεωρώ επάναγκες να υπάρξει μια υπηρεσία με ψυχιατρικούς συμβούλους που θα εξετάζουν κάθε έναν που θέλει να μπει στην πολιτική , όπως επίσης και κάθε έναν που θέλει να κάνει υψηλή κριτική.

Κι εκείνο που με ενοχλεί βαθύτατα είναι η οπλοφορία!!! Να θεσμοθετηθεί η παντελής απαγόρευση των όπλων σε πολιτικούς και δημοσιογράφους. Για ποιο λόγο κάποιοι δημοσιογράφοι να έχουν όπλα;;; Μήπως είμαστε στην Άγρια Δύση, στο μακρινό West και δεν το έχουμε καταλάβει; Αλλά, τι λέω;;; Είναι δυνατόν ένας τρελός να πει ποτέ ότι είναι τρελός;;;  ΟΛΟΙ τους λοιπόν μέσα στη Βουλή είναι πέραν πάσης αμφιβολίας... λογικοί!

No comments: