Friday, May 31, 2013

Αμετανόητοι... Σαμαράς και Δεξιά!!!! Εκβιάζουν εκλογές...


Πολλά ακούγονται και γράφονται για ΕΚΛΟΓΕΣ τις οποίες σχεδιάζει με περισσή επιμέλεια το επιτελείο του Σαμαρά και τούτο δείχνει απλώς ότι η Δεξιά είναι αμετανόητη και φυσικά ο Σαμαράς δείχνει το δρόμο για την μικροκομματική εκμετάλλευση της πολιτικής συγκυρίας.

Ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε στριμωγμένοι, κι ο λαός παρά το γεγονός της έσχατης ένδειας, δίνει περιθώρια σ' αυτή την κυβέρνηση να σπρώξει τα πράγματα και να δημιουργήσει ευνοϊκότερες συνθήκες, εντούτοις αυτός ο "ελάχιστος" πολιτικός σπεύδει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να εκβιάσει την ψήφο του ελληνικού λαού.
Όπως έκανε επανειλημμένα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Γι' αυτό λέμε ότι και οι άλλοι δυο αρχηγοί, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και όταν ξυπνάνε κρατάνε το φανάρι για να κάνει τη δουλειά του ο Σαμαράς, που έχει βάλει λυτούς και δεμένους να τον χαρακτηρίζουν "αναμορφωτή"!!! 

Ο Σαμαράς, υβριστής, καιροσκόπος, φιλόδοξος, ψεύτης, εκβιαστής και... πανάσχετος. 
Κορόιδεψε τον ελληνικό λαό με τα διάφορα "Ζάππεια", με το "άλλο μείγμα πολιτικής" (που δεν το εξήγησε ποτέ...), γιατί είχε στο νου του μονάχα το δικό του, προσωπικό συμφέρον και της παράταξής του. 
Έτσι έχουμε στη σημερινή κατάσταση τον Τσίπρα να μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Σαμαρά να "πατάει" στα αχνάρια του Γιώργου Παπανδρέου.
Τελικά, γιατί δεν συμπαθούν τους Παπανδρέου;;;
Αυτό χρειάζεται ψυχίατρο...

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι σχεδιάζει εκλογές. 
Το "πότε" δεν το ξέρουμε. 
Το επιτελείο του θα "κρίνει" σύμφωνα με τις συνθήκες, όταν δηλαδή θα θεωρήσουν ότι πνέει ούρειος άνεμος για τη Δεξιά.

No comments: