Saturday, April 13, 2013

Οι άνθρωποι της ελληνικής τηλεόρασης χρειάζονται ψυχίατρο!!!


Αλλιώς δεν εξηγείται πώς βγαίνουν κάθε βράδυ στα λεγόμενα "δελτία ειδήσεων" και λένε του κόσμου τις μαλακίες, αναλύοντας υποτίθεται τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Δεν αφήνουν τον κόσμο σε ησυχία. Ποιος έχει όρεξη κάθε βράδυ, κάθε απόγευμα, κάθε μεσημέρι, κάθε πρωί και τελικά σε όλες τις εκπομπές ν' ακούει τις μπουρδολογίες όλων αυτών των τηλε-δημοσιογράφων, που βγαίνουν λάβροι κατά των πολιτικών, οργισμένοι κατά της κυβέρνησης, συντηρητικοί κατά των ξένων, υπεραμυνόμενοι των λαϊκών δικαίων, λες και τους έχουμε εξουσιοδοτήσει...
  • Επιζητούν τελικά μετά μανίας να οδηγήσουν και τον κόσμο στα ψυχιατρεία. Η απάντησή τους βεβαίως είναι ότι η πολιτική που ακολουθείται οδηγεί εκεί τον κόσμο. 
  • Ναι, αλλά αυτοί από τα μέσα ενημέρωσης ανακατώνουν την κατσαρόλα. 
  • Ή για να το πω πιο απλά, αυτοί ρίχνουν νερό στο μύλο της σύγχυσης και του σαματά.
Αφού μεταδώσουν κατασκευασμένα ρεπορτάζ, δημιουργούν κλίμα ταραχής, αμφισβήτησης, και πανικού, έρχονται μετά από κάποιες επίσημες ανακοινώσεις να πουν ότι η κυβέρνηση λόγου χάρη "αναδιπλώθηκε" ή μετά την κατακραυγή, άλλαξε τακτική κ.λπ.
  • ΟΜΩΣ, συνεργοί σ' αυτό είναι και κάποιοι πολιτικοί που έχουν γίνει καθημερινοί θαμώνες των καναλιών και είναι για λύπηση διότι κάθονται σαν μαθητούδια περιμένοντας πότε θα τους δώσει το λόγο, η Τρέμη, ο Παπαδάκης, ο Πρετεντέρης, ο Ευαγγελάτος, ο Αυτιάς, και διάφοροι άλλοι εκπομπάρχες που δυναστεύουν την καθημερινότητά μας.
Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τους πολιτικού και τους δημοσιογράφους είναι μια απόδειξη ότι χωρίς τους πολιτικούς οι τηλεοράσεις και οι εκπομπάρχες δεν μπορούν να ζήσουν και άρα ποιος λογικός άνθρωπος δεν θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι η λεγόμενη ΔΙΑΠΛΟΚΗ είναι στην ημερήσια διάταξη;
  • Σχεδόν καθημερινοί πελάτες στα τηλεοπτικά παράθυρα ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Οικονόμου [πρώην Πασόκος και νυν ΔΗΜΑΡ], ο Τσουκαλάς [πρώην Πασόκος και νυν ΣΥΡΙΖΑ], ο Μαργαρίτης και ο Λυκούδης της ΔΗΜΑΡ, η Χριστοφιλοπούλου, ο Σκουρλέτης, ο Στρατούλης, ο Παπαδημούλης, ο Βορίδης, ο Πάγκαλος, ο Βούτσης, η Κανέλλη και ο Σοφιανός, ο Δένδιας κι άλλοι κι άλλοι…
Μπαίνουν καθημερινά στο σπίτι του κοσμάκη απρόσκλητοι και τσακώνονται και εξυπνακίζουν και φανατίζονται, αλλά υποκύπτουν στα κελεύσματα των τηλεπαρουσιαστών.
  • Έγινε η τηλεόραση ένα δεύτερο «κοινοβούλιο» κι έγινε θεσμός, με μόνη την δικαιολογία ότι έτσι ενημερώνεται ο κόσμος!!!
  • Αλλά αυτό είναι μια ψευδαίσθηση ότι, δηλαδή, ενημερώνεται ο κόσμος.
Αντιθέτως ο κόσμος μπερδεύεται, οδηγείται σε λάθος μονοπάτια, βγάζει λάθος συμπεράσματα κι έτσι έχουν όλοι λάθος εικόνα για την πολιτική κατάσταση.

No comments: