Monday, April 8, 2013

Ανόητε Τσίπρα, τα κλειδιά τα έχει ο λαός και όχι ο Σαμαράς!!!!


Άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών έχει τίτλο: «Δώστε μας τα κλειδιά». «Ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να παραδώσει τα κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλει το φίδι από την τρύπα»!!! Προφανώς ο Τσίπρας τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του. Έτσι και τώρα για να κυβερνήσει ζητάει από τους άλλους να παραμερίσουν και να του παραδώσουν την εξουσία! Δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να φάει πολλά καρβέλια για να ζητάει κάτι τέτοιο. 
  • Με αγώνες κερδίζεται η εξουσία νεαρέ Τσίπρα και σε τελευταία ανάλυση, τα κλειδιά δεν τα έχει ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος ή ο Κουβέλης, αλλά ο κυρίαρχος λαός. 
Εάν λοιπόν πεισθεί ο λαός ότι ο Τσίπρας είναι σε θέση να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, τότε θα του δώσει κλειδιά, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι όνειρο ανοιξιάτικης νυκτός. Ας μάθει επιτέλους ο Τσίπρας ότι η κατάκτηση της εξουσίας δεν είναι ... σχολική κατάληψη από μαθητές, αλλά συνεχής αγώνας μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι δημοκρατικοί θεσμοί. Έχεις πρόγραμμα, και τα φόντα να μας εξηγήσεις πώς θα ανακάμψουμε;  Τότε προχώρα... Αν δεν έχεις όμως, πού πας ξεβράκωτος;;;
  • Εκτός -λέω- εκτός κι αν πιστεύει ότι το δεκανίκι του Καμμένου θα του εξασφαλίσει τη νίκη και την πρωθυπουργία, οπότε τότε θα είναι πρωθυπουργός με την ανοχή ενός ακροδεξιού φαφλατά.

No comments: