Sunday, April 21, 2013

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ο μεγαλοεργολάβος και μεγαλοεκδότης!


ΠΡΕΠΕΙ να πάψει ο κόσμος ν' αγοράζει όλες τις φυλλάδες των μεγαλοεκδοτών και μεγαλοεργολάβων που εξαπατούν τον ελληνικό λαό, παίζοντας παιχνίδια πίσω από την πλάτη και ανάλογα με το πού φυσάει ο άνεμος τραβάει το καράβι τους - δηλαδή τα καλά και συμφέροντα.
  • Αλλά, είπαμε και ξαναλέμε, δεν φταίνε αυτοί αλλά φταίει ο Παπανδρέου που όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, έπρεπε να τους βάλει στη θέση τους ΑΜΕΣΩΣ!!! Άφησε το χρόνο να κυλάει ανοήτως.
Τώρα ο Παπανδρέου εισπράττει δημοσιεύματα σαν αυτά που καθημερινά δημοσιεύουν ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το ΕΘΝΟΣ... Σαν κι αυτό που είδαμε στο σημερινό ΕΘΝΟΣ.  Σιγά την "αποκάλυψη" ότι ο Παπανδρέου μιλούσε το 2011 με κολακευτικά λόγια για τον «κόκκινο χρυσό» της Βάρδας σε ομιλία του στην ημερίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Δηλαδή, έπρεπε να κάνει τον ντετέκτιβ για να ξεσκεπάσει κάποια καθάρματα που όντως υπήρχαν και υπάρχουν μέσα στο πλήθος;
  • Τώρα θα μηδενίσουμε την παραγωγή φράουλας στην Ηλεία επειδή τρεις παλιάνθρωποι, χωρίς μυαλό, ζώα του κερατά, πήραν τις καραμπίνες για να εκφοβίσουν τους ξένους;
Αλλά είπαμε ότι το κράτος όλα αυτά τα χρόνια απουσιάζει και δεν ελέγχει.  Η εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών δημιούργησε μύρια όσα προβλήματα.  Το αν είναι οι μισθοί μικροί, μισθοί πείνας, αυτό είναι ένα άλλο τροπάριο.  Όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι κεκράκτες της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης κ.λπ. πριν κάνουν την κριτική τους καλό θα ήταν να κοιτάξουν τους εαυτούς τους πρώτα.
Γιατί ενώ έχουν λύσει τα προβλήματα που γεννήθηκαν με τα Μνημόνια, αφού έλυσαν τα εργασιακά, τα θέματα με την ΑΟΖ και τις γεωτρήσεις στο Αιγαίο και άλλα, βάλθηκαν τώρα να εξαρθρώσουν τη "μαφία της Μανωλάδας"!!!!
  • Τη ΜΑΦΙΑ των μέσων μαζικής ενημέρωσης ποιος θα την εξαρθρώσει;;;;

No comments: