Wednesday, April 17, 2013

Η ανοησία έχει μεταναστεύσει στο στρατόπεδο του Βενιζέλου!!!!


  • ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Αν με ρωτούσε ο Παπανδρέου τι να κάνει με την προανακριτική επιτροπή θα του έλεγα να πάει. Ετσι δίνονται οι μάχες. Ετσι θα αποδειχτεί η σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και η συμπόρευσή του με τη Χρυσή Αυγή»
Δεν κοιτάει εκεί που έχει διαλύσει στην κυριολεξία του κόμμα που παρέλαβε και πάει για... Β΄εθνική, δίνει και εκ των υστέρων συμβουλές!!! Κανείς τους (από την παρέα του) δεν έχει καταλάβει ότι αποκλείεται να ανακάμψει το υπάρχον ΠΑΣΟΚ";;;; Το έχω πει πολλές φορές, αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν.  Η δύναμη που τώρα έχει το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνοι οι "αμετανόητοι" (με την καλή έννοια), που δεν θέλουν να το βάλουν κάτω, παρότι αρχηγεύει ο Βενιζέλος που δεν έχουν καμιά απολύτως διάθεση να τον βλέπουν! 

  • Και τα μεγαλοστελέχη που κάποια στιγμή επανέκαμψαν, πού βόσκουν τώρα;; Τσιμουδιά! 
Κανείς τους δεν μιλάει. Είναι για γέλια ή για κλάματα; Είναι και για γέλια και για κλάματα. Ωστόσο λυπάμαι γιατί ένας τεράστιος ιδεολογικοπολιτικός χώρος στραπατσάρεται και χάνεται επειδή κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να είναι δια βίου σωτήρες του έθνους... Κάπου-κάπου βγαίνει κάποιος, λέει δυο κουβέντες καταγγελτικές της κατάστασης, αναφέρει αορίστως το ένα ή το άλλο και ξαναμαζεύεται στο καβούκι του, τρώγοντας από τα έτοιμα! 
  • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περνάμε μια δύσκολη καμπή της νεότερης ιστορίας μας. Και είναι κρίσιμη γιατί δικαζόμαστε ΟΛΟΙ!!!!Δεν ξέρω ποιοι είναι οι αθώοι και ποιοι οι ένοχοι... Και δεν μπορώ να ξέρω αν αυτά που γίνονται σήμερα είναι τα σωστά.  Άλλωστε μια ματιά στις πίσω σελίδες της ιστορίας θα μας πείσει ότι ποτέ δεν έγινε εκείνο που θα έπρεπε να είχε γίνει!!!!

No comments: