Thursday, April 4, 2013

Τα καραγκιοζιλίκια και οι αθλιότητες της Προανακριτικής


Αυτά που συμβαίνουν στην Προανακριτική είναι πρωτοφανή. Κι ακόμη δεν βρέθηκε ένας πολιτικός ν' αντιστρέψει το κλίμα. Όλοι πάνε σαν πρόβατα να καταθέσουν. Τι να καταθέσουν;;; Οι πάντες ξέρουν ότι η σύνθεση αυτή της επιτροπής έχει γίνει λες επίτηδες για τον Κασιδιάρη και την Κωνσταντοπούλου, που περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη εκείνους που πάνε να καταθέσουν. Είναι προφανές ότι επιζητούν να δημιουργήσουν θέαμα και ακρόαμα, να κάνουν τζερτζελέ. Το τελευταίο επεισόδιο με τον Κασιδιάρη που έβριζε τον Βενιζέλο και με την Κωνσταντοπούλου που γύριζε στο διάδρομο για να διαμαρτύρεται επειδή ο Βενιζέλος βγήκε κι αυτός έξω, είναι αχαρακτήριστο. Αυτοί οι δυο νεαροί βουλευτές έχουν υπερτιμήσει το ρόλο τους και πιστεύουν ότι το μέλλον της χώρας εξαρτάται από τη δική τους στάση.
  • Δυστυχώς η πολιτική ζωή της χώρας σύρεται σε επικίνδυνες ατραπούς κι όλοι κάνουν τον  άγνωστο στρατιώτη. Η Κωνσταντοπούλου λόγου χάρη θέλει τους μάρτυρες να στέκονται σούζα, να τους πιάνει από το λαιμό κι εκείνοι να λένε ό,τι θέλει εκείνη.

ΤΕΛΙΚΑ ο χρόνος που έχει μεσολαβήσει αφότου γνωστοποιήθηκε για δεύτερη φορά η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, είναι περισσότερος από εκείνον που επικαλούνται ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν αξιοποίησε!!! Έχουν τη λίστα τόσο καιρό. Δεν απορεί κάποιος για το γεγονός ότι δεν αξιοποιείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, παρά όλοι ασχολούνται πώς και γιατί και πότε έφτασε στα χέρια του ενός ή του άλλου και ποιος έκανε αντίγραφο κοκ;;;
  • Και θα είναι κρίμα να πάει ο Παπανδρέου στην Προανακριτική για να τον εξετάζει μέχρι τα μεσάνυχτα η Κωνσταντοπούλου, η οποία θέλει να χτίσει πολιτικό προφίλ με τέτοιες διαδικαστικές αθλιότητες...

Ως γνωστόν ακόμη να δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις η Κωνσταντοπούλου για τη δικηγορική δράση της που με συνεχείς αναβολές παλεύει να γλιτώσει από τη φυλακή έναν βιαστή!!!!

No comments: