Wednesday, April 17, 2013

Η καταγγελτική μιζέρια του Τσίπρα που έχει κάνει σημαία του την πιο ακραία κινδυνολογία!!!Και να συμπαθούσα τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είχα κουραστεί από την καταγγελτική μιζέρια του αρχηγού του, του Τσίπρα και των μεγαλοστελεχών του!
  • Η μόνιμη επωδός στις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις, είναι καταστροφολογία και οι ιερεμιάδες για μια Ελλάδα που είναι στο γκρεμό!

Ε, δεν μπορώ άλλο.
Όλοι τα βλέπουμε πώς έχουν τα πράγματα και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, παρά μονάχα οι μεγαλοκαρχαρίες [Βαρδινογιάννης, Κόκκαλης, Μπόμπολας, Λάτσης, Νιάρχος κ.ά.) που δεν μιλάνε καθόλου διότι απλώς δεν θίγονται τα συμφέροντά τους.
Ο Τσίπρας μιλάει αορίστως για το εκδοτικό κατεστημένο, αλλά δεν ονοματίζει γιατί την περασμένη εβδομάδα τους έκανε επισκέψεις και τα είπανε (ήταν επισκέψεις αβροφροσύνης;;;)
  • Αν αγαπάς την πατρίδα και τον λαό, πρότεινε ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση κι εμείς θ’ αποφανθούμε!

Είτε τον Τσίπρα ακούσετε είτε τον Στρατούλη είτε τον Σκουρλέτη είτε οποιονδήποτε από αυτούς που ξαφνικά «ψήλωσαν» μόλις τα νούμερα μεγάλωσαν, τα ίδια πάνω-κάτω θα λένε ή διαφορετικά, αλλά αυτό δεν τους νοιάζει.

Το Μνημόνιο είναι κλινικά νεκρό…
Η κυβέρνηση ακολουθεί μια άκρως παράλογη, βάρβαρη και αδιέξοδη πολιτική…
Οι πολιτικές της κυβέρνησης εξαναγκάζουν τον αγροτικό κόσμο στην ανέχεια, διαλύουν τον παραγωγικό ιστό και οδηγούν τη χώρα σε επισιτιστική και εντέλει σε ανθρωπιστική κρίση…
Βρισκόμαστε σ’ έναν καταστροφικό φαύλο κύκλο. Σε ένα κοινωνικό κραχ, σε μια κοινωνική κόλαση στην Ελλάδα…
Υλοποιείτε μια πολιτική που κατεδαφίζει την κοινωνία…
Η Ελλάδα καταστρέφεται…
Έχει γεμίσει αιθαλομίχλη η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, οι μεγάλες πόλεις και κινδυνεύει η υγεία μας, διότι ο κόσμος, για να ζεσταθεί, ψάχνει να βρει να κάψει ό,τι βρει μπροστά του… 
Μας έχετε οδηγήσει σ’ έναν χειμώνα που μοιάζει με τους χειμώνες της δεκαετίας του ΄50, που δεν τους ζήσαμε εμείς, είμαστε μικρότεροι, ευτυχώς…
Έχουμε πάνω από 5 χιλιάδες αυτοκτονίες σ’ αυτό τον τόπο…
Οι συνταξιούχοι δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακά τους…
Έχουμε έλλειψη φαρμάκων στα δημόσια νοσοκομεία…
Μια συμμορία διαπλοκής και διαφθοράς… 
Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας που μας κυβερνά…
Το τρίγωνο της αμαρτίας του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της τραπεζοκρατίας και της μιντιοκρατίας…
Η ομερτά με όρους μαφίας…
Αυτή η έρμη χώρα και αυτός ο έρημος λαός έφθασε σε αυτή την κατάντια της λεηλασίας…
Βυθίζετε τη χώρα στη δυστυχία, στην καταστροφή…
Είναι η ΔΗΜΑΡ της ευθύνης που αναλαμβάνει κι αυτή ακέραια την ευθύνη της συγκάλυψης, του ξεπλύματος του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης, που οδήγησε την Ελλάδα στα βράχια και σήμερα καταρρέει…
Παραπλανήσατε τον ελληνικό λαό…
Είστε αντιμέτωποι με την ανθρωπιστική κρίση…
Με το νέο ανατριχιαστικό φαινόμενο των καθημερινών αυτοκτονιών…
Είχαμε τη χαρά και την τιμή να είμαστε οι μόνοι που βρεθήκαμε απέναντι σε έναν αξιωματούχο της γερμανικής κυβέρνησης και του είπαμε ότι εκκρεμότητες δεν έχει μονάχα η Ελλάδα προς την Γερμανία αλλά και η Γερμανία προς την Ελλάδα σε σχέση με το κατοχικό δάνειο. [Όμως, κύριε Τσίπρα, ξέχασες να μας πεις, τότε, ο Σόιμπλε τι σου απάντησε;;;]
Αναστολή του Μνημονίου… [Τι είναι πάλι τούτο;]

Εν πολλοίς, θα έλεγα ότι αυτά είναι και δικές μας διαπιστώσεις, αλλά από έναν υπεύθυνο πολιτικό αρχηγό και το κόμμα του θα περιμέναμε να έχει προτάσεις ρεαλιστικές και να μην περιμένει τις καθημερινές εκρήξεις του λαϊκού συναισθηματισμού για να αποφασίσει την πολιτική του. 
Άκουσα νωρίτερα σε κάποιο κανάλι τον Στρατούλη να καταγγέλλει για μυριοστή φορά το ΠΑΣΟΚ ότι γέμισε με κόσμο το δημόσιο! 
Ας πούμε ότι ήταν έτσι. 
Τώρα αυτός και το κόμμα του γιατί υποστηρίζει εκείνους που έφερε του ΠΑΣΟΚ; 
Και για να έχουμε καλό ρώτημα: 
Ο Στρατούλης, λόγου χάρη, πώς προσλήφθηκε στον ΟΤΕ (που δεν δούλεψε ποτέ του γιατί ήταν επαγγελματίας συνδικαλιστής);;; 
Η Δούρου πώς δούλευε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί εποχής Τσοχατζόπουλου;;;
Τι νόημα έχει τώρα ν’ αραδιάσω κι άλλα ονόματα;
  • ΔΕΝ τους κάνω κέφι, γιατί είναι υποκριτές και ψευτονταήδες…
  • ΕΙΝΑΙ πλέον φανερό ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μας θέλουν απογοητευμένους, διαλυμένους, καταπτοημένους, ψυχοπλακωμένους και όλα τα συναφή... Και για ποιο λόγο; Ρωτήστε τους!!!

No comments: