Wednesday, April 10, 2013

Τουφεκιές στον... αέρα!!!!


Εγώ, εδώ, μπορεί να τουφεκάω στον αέρα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο φίλτατος Μιχάλης Καρχιμάκης κάνει το ίδιο κι αυτός;;; Εκτιμώ τον αγώνα που κάνει τόσα χρόνια (μην προτρέξει κανείς να με επιτιμήσει, γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος). Δεν θα επικαλεστώ το γεγονός ότι κάποτε που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση κι αυτός Γραμματέας, του είχα στείλει δυο φορές μηνύματα και με είχε αγνοήσει…
  • Θα αναφερθώ στο ότι έχει ξεκινήσει έναν αγώνα κατά του Προβόπουλου.
Πώς θα πείσει τους οικονομικούς εισαγγελείς κι εμάς ακόμη ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα με τον Προβόπουλο, τον κεντρικό τραπεζίτη, όταν δεν μπορεί να πείσει κανέναν βουλευτή του σημερινού ΠΑΣΟΚ, για να πει κανείς ότι ξεκινάει μια συγκροτημένη κίνηση για να «αποκαλυφθεί» ο ρόλος του.
Αυτό που κάνει ο Καρχιμάκης είναι να τουφεκάει στον αέρα!!! Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα σχόλιά του, την κριτική του, αλλά αποτέλεσμα… μηδέν!!
  • Κι εγώ τουφεκάω τον  ΣΥΡΙΖΑ. Και λοιπόν;
Εγώ περίμενα πάντα μια οργανωμένη προσπάθεια σε διάφορα θέματα, που όμως δεν έγινε ποτέ. Μόνος του ο φίλος Μιχάλης δεν πρόκειται να πετύχει. Έχω την αίσθηση ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη σοβαρότητα. Τέλος πάντων. Ο λεκτικός ακτιβισμός καλός είναι για μας που είμαστε στο περιθώριο, απλοί θεατές των τεκταινομένων, ενώ γι’ αυτούς χρειάζεται δράση, συγκροτημένη και αποτελεσματική. Γιατί εάν δώσω διάσταση στην κουβέντα και αναφερθώ στο «συντακτικό συνέδριο» του ΠΑΣΟΚ, θα γελάσω επειδή θυμάμαι ότι υπήρξε μια κάποια δραστηριότητα με κάτι κείμενα «διαφωνούντων» με τον Βενιζέλο και η συνέχεια είναι τοις πάση γνωστή. Ο Βενιζέλος εξακολουθεί να κανοναρχεί στο Κίνημα και το ΠΑΣΟΚ να ψάχνει θέση στους… επιζώντες!!!

No comments: