Friday, February 1, 2013

Θα μας τρελάνουν με τη Λίστα Λαγκάρντ!!!



Την κλήτευση των 28 υπαλλήλων που φέρονται να στελέχωναν το γραφείο του Παπακωνσταντίνου, αποφάσισε η προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, προκειμένου να φωτίσει τα στοιχεία της παραλαβής του αρχικού CD που έστειλαν οι γαλλικές αρχές και την μετεγγραφή του σε usb, καθώς και σε ποιον συνεργάτη είχε παραδοθεί προς εμπιστευτική φύλαξη, όπως έχει δηλώσει ο Παπακωνσταντίνου, το επίμαχο ψηφιακό υλικό...
  • ......................

Αυτή είναι η νέα εξέλιξη στην υπόθεση. Στο μεταξύ, επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Μεϊμαράκη [μπρρρ] απέστειλε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, από τον οποίο ζητεί να εισηγηθεί η Διάσκεψη των προέδρων αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, ώστε να είναι δημόσιες οι συνεδριάσεις της. Και η αιτία είναι ότι οι εργασίες δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που πρέπει, λόγω των εντάσεων που δημιουργούνται καθημερινά και αφενός -όπως λέει ο Μαρκογιαννάκης- αποπροσανατολίζουν την έρευνα, αφετέρου πλήττουν το κύρος του θεσμού της Βουλής και των βουλευτών!
  • ......................

Για μας όμως τους απλούς πολίτες όλη αυτή η υπόθεση είναι μια κωμωδία!!! Διότι θα μπορούσε κανείς να την δικαιολογήσει εφόσον είχε εξαφανιστεί η λίστα ή είχε καταστραφεί και δεν βρισκόταν ένα μέρος κ.λπ. Ομως, Η ΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και αντί ν' ασχολείται η κυβέρνηση με τα ονόματα που αναφέρονται στη λίστα και που πιθανόν να φοροδιαφεύγουν, έχει οργανώσει μια παράσταση που ΘΑ ΩΦΕΛΉΣΕΙ μονάχα τους βουλευτές που συμμετέχουν στην Προανακριτική. ΔΗΛΑΔΗ, θα εισπράττουν για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή και το αποτέλεσμα θα είναι κυριολεκτικά ένα ΤΙΠΟΤΑ!!!! Διότι έτσι όπως διεξάγεται η όλη διαδικασία, απλώς νιώθει κανείς ότι κάποιοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση και να εκτελέσουν κάποιον ή κάποιους άλλους.
  • ......................

Η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές κι αυτοί τσακώνονται αν θα είναι μυστικές οι εργασίες ή δημόσιες με την παρουσία της τηλεόρασης. ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;;;; Ας είμαστε ρεαλιστές. ΟΛΟΙ γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν παραδέχεται δημόσια πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Το μόνο που με νοιάζει εμένα είναι να σπάσουν το κεφάλι τους και να βρουν άλλες λύσεις κι όχι να βασανίζουν τη φτωχολογιά και τους συνταξιούχους που πλέον είναι σε δεινότατη θέση.

No comments: