Monday, February 4, 2013

Ο μηδενιστικός επαναστατισμός του ΣΥΡΙΖΑ!!!



Ξεκάθαρα πλέον ο Τσίπρας και τα στελέχη του δημοσιοποιούν τις μύχιες επιθυμίες του ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρουν την πλειοψηφία και θα σχηματίσουν κυβέρνηση!! Θεμιτό να έχουν τέτοιες επιθυμίες και προσδοκίες και όνειρα. Το θέμα όμως είναι τι θα κάνουν;;;; Διότι θα πρέπει να καταλάβουν ότι την ιστορία την διέπει ένας ωμός πραγματισμός. Και οι πολίτες ζητούν επίμονα να δώσει ο Τσίπρας ένα νόημα στη ζωή τους, στη μοίρα τους! Ο πόλεμος που έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβει την κυβερνητική εξουσία είναι νοητός στο μέτρο που αυτός ο πόλεμος πλέον γίνεται στο πλαίσιο μιας αντιπολιτευτικής τακτικής.
  • ..............................
Κάνει συνεχώς επιθέσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι θα κριθεί στη δεύτερη φάση, εκεί όπου θα κληθεί να δώσει εξετάσεις και που θα δικαιώσουν ή όχι την τακτική που ακολούθησε ή τώρα ακολουθεί. Κι εδώ θα πρέπει να ξέρει ο Τσίπρας ότι η Ιστορία στήνει τις πιο χαιρέκακες παγίδες της. Γιατί μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ότι ο Τσίπρας δεν έχει σχέδιο και το μόνο που έχει καταφέρει είναι να μας πείσει πως θα μπει στον φαύλο κύκλο του κόσμου που πολέμησε, θα προσχωρήσει στις μεθόδους του - αν ήδη δεν το έχει κάνει! Πρέπει να ξέρει ότι η Ιστορία δεν καταδίκασε τον Λένιν για ό,τι έκανε κατά τη διάρκεια της επανάστασης αλλά τον καταδίκασε για όσα έκανε μετά την εγκαθίδρυση του νέου καθεστώτος.
  • ..............................
Λοιπόν, ο Τσίπρας επιζητεί μετά μανίας την κυβερνητική εξουσία, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να με πείσει ότι η τακτική του δεν είναι παρά ένας επαναστατικός μηδενισμός σαν εκείνον που χρωμάτισε για κάποια περίοδο την φοιτητική και μαθητική νεολαία που προέβαινε σε αποκλεισμούς δρόμων και καταλήψεις σχολείων. Άλλωστε και ο ίδιος υπήρξε πρωταγωνιστής σε τέτοιες εκδηλώσεις κι αυτές είναι οι "αγωνιστικές" περγαμηνές του που κοσμούν το βιογραφικό του. Προσπαθεί ο Τσίπρας να πείσει τον ελληνικό λαό ν' ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για να βγει πέρα στο φως, στην αποθέωση!!! 
  • ..............................
Συνεχώς μιλάει για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και όλα τα παρεπόμενά της. ΟΜΩΣ κανείς δεν έχει καταλάβει τι είδους ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι ο ίδιος και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ!! Έχει σχέση με τον μαρξισμό, με τον λενινισμό, με τον ουτοπικό σοσιαλισμό, με τον Μπακούνιν;;; Πιστεύει στην παντοδυναμία της κεντρικής εξουσίας, θέλει τον μαρασμό του κράτους, τι ακριβώς επιδιώκει;; Και το λέω αυτό διότι οι παλινωδίες όλων τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν προλειάνει το έδαφος για ένα κομματικό σχηματισμό ή καλύτερα για ένα πολιτικό μόρφωμα που περικλείει ομάδες τις οποίες δένει η δίψα της εξουσία και που είναι βέβαιος ότι έχουν την τάση να κάνουν κακή χρήση της ελευθερίας τους.
  • ..............................
Μου έλεγε στην απόγνωσή της μια φίλη τις προάλλες για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν τον έχουμε δοκιμάσει, ενώ τους άλλους τους ξέρουμε!!! Άραγε είναι αρκετό αυτό για να δείξει ο δημοκρατικός λαός την προτίμησή του σ' αυτό το κόμμα;;; Και περιμένει κανείς ότι ο Στρατούλης, ο Σκουρλέτης, ο Διαμαντόπουλος, ο Λαφαζάνης και κάποιοι άλλοι θ' ασκήσουν μια πολιτική που δεν θα είναι ένα απολίθωμα άλλων καιρών;;;

No comments: