Sunday, February 3, 2013

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θ' αποκαλύψει την αλήθεια;;;


Τη στήριξή του προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τονίζει ότι οι διαρκείς και εντεινόμενες, πολύμορφες επιθέσεις εναντίον της εκ μέρους πολιτικών κέντρων, εκδοτικών συγκροτημάτων και τηλεοπτικών σταθμών, σε ένα και μόνο αποσκοπούν: στο να ανακόψουν την επίμονη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μην υπάρξει η παραμικρή συγκάλυψη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέρει η ανακοίνωση, καθώς και οι άλλοι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που συμμετέχουν στην Προκαταρκτική Επιτροπή, εκπροσωπούν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.λπ. κ.λπ.

  • .........................
Οι άνθρωποι έχουν σαλτάρει. Είναι "αξιωματική αντιπολίτευση" και κοντεύουν να χεστούν από τη χαρά τους!!!! ΟΜΩΣ γιατί είναι έτοιμος να παραιτηθεί και από πρόεδρος και από μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ ο Μαρκογιαννάκης;;;  Γιατί απλούστατα ο άνθρωπος θ' αρρωστήσει και είναι ευνόητο ότι δεν αντέχει άλλο τους καβγάδες, τις ενστάσεις, τα υπονοούμενα, τις άσχετες ερωτήσεις και τα ξενύχτια...  Και ποιοι βουλευτές δημιουργούν όλα αυτά;;;  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Καπερνάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αυτός που έχει απειλήσει ότι «θα γίνει εδώ μέσα μακελειό» και που πάνω στην ένταση χτύπησε με δύναμη το χέρι του στα έδρανα με αποτέλεσμα να... αυτοτραυματισθεί.
  • ΠΑΡΑΚΑΛΩ τη Βουλή ν' αποφασίσει την είσοδο της τηλεόρασης και οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής να γίνονται ΔΗΜΟΣΙΑ! Έχουμε ανάγκη από ψυχαγωγία....

No comments: