Thursday, February 28, 2013

Η επιδρομή των βαρβάρων!!!


  • ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!!!

Δεν είναι πρωτότυπος ο σημερινός υπότιτλος του σχολίου μας. Και η "κουτσή" Μαρία το ξέρει από αμνημονεύτων χρόνων ότι το παράλληλο σύμπαν της ζούγκλας είναι η ανθρώπινη κοινωνία. Φτάσαμε δυστυχώς στο σημείο να αλληλοτρωγόμαστε κι εκεί μας οδήγησε ένα κράτος-τέρας. ένα σύστημα αιμοβόρο, ισοπεδωτικό, ευνουχιστικό.
  • Οι "αξίες" που πρυτανεύουν σήμερα είναι το... αλληλοφάγωμα!
  • Κι αυτό είναι χαρακτηριστικό της έκπτωσης της δημοκρατίας, νοούμενης ως έννοιας ελευθερίας.

Θα σας πω ότι χτες που ήμουν στην εφορία (φυσικά για να πληρώσω...) κι έβλεπα τον κόσμο από τον δεύτερο όροφο να έχει καταλάβει τις σκάλες και να φτάνει έως κάτω στο ισόγειο, ένιωσα μια βαθιά απελπισία. Τα πρόσωπα όλων ήσαν σκοτεινιασμένα... Σαν πρόβατα που περιμένουν τη σειρά τους στο σφαγείο, μιας κυβέρνησης που είναι εγκλωβισμένη στην ανικανότητά της και στο μηχανιστικό πνεύμα των εκπροσώπων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο, της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, της Κομισιόν....
  • .............................

Διάβασα ότι κόλαφο για τη φορολογική διοίκηση αποτελεί έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Κομισιόν, η οποία αποκαλύπτει τη γύμνια του ελεγκτικού μηχανισμού του υπουργείου Οικονομικών. Στην έκθεση που συντάχθηκε μετά την τέταρτη κοινή αξιολόγηση ΔΝΤ και ΕΕ με αντικείμενο τις επιδόσεις διαχείρισης εσόδων και τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις, αποκαλύπτονται μερικές από τις βασικές αιτίες εξαιτίας των οποίων το ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί να εισπράξει έσοδα, με πενιχρά αποτελέσματα στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.
  • Η δυσκαμψία της κυβερνητικής πολιτικής και η πλήρης αδυναμία του Σαμαρά και των εταίρων του να βρουν λύσεις που δεν θα καταδικάζουν τον ελληνικό λαό, δημιουργούν σιγά-σιγά μια κοινωνία δυστυχισμένων πολιτών, που νιώθουν ότι έχουν δεχτεί μια ΕΠΙΔΡΟΜΗ!!!

No comments: