Friday, February 1, 2013

Η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ έχουν χάσει το μέτρο!!


Ούτε κυβερνητική προβοκάτσια είναι τα περιστατικά στο υπουργείο Εργασίας και πολύ περισσότερο δεν είναι έργο των συνδικαλιστών του ΚΚΕ. Είναι αυτονόητο ότι μόλις μπήκαν και οι αστυνομικοί έγινε το "σώσε"! Το στριμωξίδι ήταν επόμενο να δημιουργήσει αυτές τις ακαταστασίες που είδαμε στις φωτογραφίες. Δεν ήταν ούτε ένας ούτε δυο ούτε τρεις πολίτες. Φανταστείτε τώρα καμιά πενηνταριά ανθρώπους -ίσως και περισσότερους- να συνωθούνται στους χώρους του υπουργικού γραφείου...
  • ............................
Λοιπόν, ας βάλουν ένα φρένο και οι μεν και οι δε, διότι είναι αστείο να ακούω τον Παφίλη να μιλάει για προβοκάτσια και τον Βρούτση να ρωτάει πού θα στείλει την επιταγή - στο ΚΚΕ ή στο ΠΑΜΕ;;; Παρεμβαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παπαδημούλης θα κάνει λόγο για σκηνοθεσία της κυβέρνησης... Όταν χάνεται το μέτρο, απλώς είναι σα να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Αλλά το θέμα είναι ότι σε όλη αυτή τη διελκυστίνδα παίρνουν μέρος και τα άλλα κόμματα, που καθημερινά ψάχνουν για αφορμές ώστε να κάνουν αντιπολιτευτικές και "επαναστατικές" δηλώσεις. Και φτάνουμε στο σημείο όλοι να κάνουν σχόλια τετριμμένα και διαπιστώσεις του τύπου "ανακάλυψα το... ραδιόφωνο"!!!
  • Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι σ' αυτή την "ιστορία" έχουν συμμετοχή και οι δημοσιογράφοι, κυρίως των τηλεοπτικών μέσων, που βουτάνε μια κουτάλα και ανακατώνουν το καζάνι με όλα όσα εκβάλλει η καθημερινότητα. Και τυχαίνει αυτά να είναι... σκουπίδια!

No comments: