Tuesday, January 8, 2013

Καλημέρα σε όλες και σε όλους [...με εντολή του Σαμαρά]!!!

  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
Τα πράγματα προοιωνίζονται αισιόδοξα και όλα θα πάνε καλύτερα. Και τούτο αποδεικνύεται καθημερινά από τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις του πρωθυπουργού μας, ο οποίος απλώς με ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ του... αλλάζει τα πάντα! Η πιο πρόσφατη "Εντολή Σαμαρά" δόθηκε για μείωση της γραφειοκρατίας! Κατευθύνσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους λειτουργίας του κράτους και την αναβάθμιση, στο υψηλότερο επίπεδο, της παροχής υπηρεσιών στους πολίτες, έδωσε ο πρωθυπουργός με επιστολή του, προς τους υπουργούς της κυβέρνησης. Και για να μην του βγουν μεθαύριο κάποιοι από τους υπουργούς και του κάνουν τσαλιμάκια, τους έστειλε και μια Επιστολή πρωτοκολλημένη, οπότε κανείς δεν θα μπορεί ν' αρνηθεί ότι ο Αντώνης έδωσε ΕΝΤΟΛΗ!!!!

  • ................................
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κάτι άρχισε να λειτουργεί σ' αυτό το διαλυμένο κράτος. Και το αστείο είναι ότι κάποιοι επιμένουν ως τίποτε δεν γίνεται, τίποτε δεν αλλάζει, θα βουλιάξουμε, θα πάθουμε τούτο, θα πάθουμε εκείνο... Αυτούς μην τους δίνετε σημασία. Το μάτι σας (δεν χρειάζονται και τα δυο...) και το αυτί σας να το έχετε στραμμένο στον πρωθυπουργό μας, που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή με μια ΕΝΤΟΛΗ να δώσει άλλη τροπή στα γεγονότα. Σε ό,τι έχει σχέση με την κακοκαιρία, μην τον παρεξηγείτε, αφού έλειπε σε ταξίδι για δουλειές στη Γερμανία (τον είχε καλέσει μια εφημερίδα για να μιλήσει πώς έκανε το ελληνικό θαύμα!!!!). Στο κάτω της γραφής, δεν έγινε και τίποτε φοβερό όσο έλειπε στη Γερμανία.
Έπεσε χιόνι, κάνει λίγο κρύο, παγωνιά, και τέτοια... απλά πράγματα, φυσικά φαινόμενα... σκοτώνονται τα μικρόβια και δεν θα αρρωσταίνουμε κι έτσι μ' ένα σμπάρο δυο τριγόνια!  Δηλαδή, δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουμε στα νοσοκομεία και τους γιατρούς, ούτε θ' αγοράζουμε φάρμακα... Είδατε πώς έχει προνοήσει ο καλός μας πρωθυπουργός;;; Σας βάζω και μια ωραία φωτογραφία του καλού μας πρωθυπουργού με την ηγέτιδα της Ευρώπης Ανγκελα Μέρκελ, που είναι και οι δυο μες στην καλή χαρά, για να μας μεταδώσουν και τη δική τους αισιοδοξία για ένα μέλλον πιο φωτεινό!!!! Όσο για την άλλη φωτογραφία., μην δίνετε και πολλή σημασία γιατί είναι προϊόν φωτομοντάζ!!!!

No comments: