Thursday, January 31, 2013

Κατάλαβε κανείς πώς έγινε η συνάντηση Σαμαρά και Ερντογάν;;;


Ο Σαμαράς πήγε στο Κατάρ για να ποροσελκύσει επενδύσεις από τους Καταριανούς που πριν λίγο καιρό είχαν αποχωρήσει από την υπόθεση του Ελληνικού γιατί θέλουν απευθείας ανάθεση και όχισυμμετοχή σε διαγωνισμούς και είχαν και κάποιες περίεργες άλλες απαιτήσεις!!! Η απορία μου είναι πώς ξαφνικά η είδηση και οι σχετικές φωτογραφίες αναφέρονταν στη συνάντηση του Σαμαρά με τον Ερντογάν. Δηλαδή τυχαία συναντήθηκαν ή ήταν προγραμματισμένο;;; Κανείς δεν ρωτάει ούτες αναρωτιέται. Και το περίεργο είναι ότι αργότερα μεταδόθηκε πως ο Ερντογάν είπε τα εξής στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του:
  • ............................
«Μετέφερα στον Έλληνα πρωθυπουργό την επιθυμία μας να μην τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση [που αφορά το διορισμό 240 ιμάμηδων στη Δυτική Θράκη] και να ακυρωθεί» δήλωσε. «Επιθυμούμε ολόψυχα να λυθούν τα θέματα που προέκυψαν τελευταία και κυρίως το θέμα των 240 ιμάμηδων έτσι ώστε να μην θίγεται η αντίληψη της καλής γειτονίας και συνεργασίας μας» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός. «Του ζητήσαμε μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα που αφορούν τις μειονότητες, [του ζητήσαμε] να μη παίρνονται μέτρα εναντίον τους και να ακούγονται οι απόψεις, οι επιθυμίες και προτάσεις τους [...] «Μας είπαν ότι θα κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες για το θέμα και θα το επανεξετάσουμε».
  • Για στάσου ρε Σαμαρά κάτι δεν πάει καλά. Το θέμα των ημερών ήταν ο πηγαιμός στο Κατάρ και οι επαφές με τους Καταριανούς και... εν αιθρία προέκυψε Σαμαράς-Ερντογάν!!!! Με απαιτήσεις, παρακαλώ, ο Τούρκος πασάς!!!  Μάλιστα είπε ότι για το τζαμί στην Αθήνα θα μπορούσε να το πληρώσει η Τουρκία!!! Κι απ' ό,τι φάνηκε στις φωτογραφίες αυτή η συνάντηση ήταν αναμενόμενη, αλλά οι δημοσιογράφοι κοιμούνται ή το κάνουν γαργάρα;;;

No comments: