Wednesday, January 30, 2013

Βούλτεψης: Αποκάλυψε το παρακράτος της Δεξιάς, αλλά υπηρέτησε το κράτος της Δεξιάς!!!


Αλλα κατάλαβα εγώ, και άλλα υποτίθεται ότι κατάλαβαν οι κύριοι των τηλεοπτικών καναλιών. Ολοι έσπευσαν να υποστηρίξουν την Σοφία Βούλτεψη, η οποία "έκλεισε" τον διάλογο με την συνάδελφό της στο κοινοβούλιο Ραχήλ Μακρή, λέγοντας το αμίμητο: " Άει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο..."!!! Η Μακρή έκανε δηλώσεις, διαψεύδοντας όσα "διέδιδε" η Βούλτεψη και θα έλεγε κανείς ότι είναι ενταγμένες στην πολιτική αντιπαράθεση. Ομως η Βούλτεψη σχολιάζοντας τις διαψεύσεις Μακρή αλλά και τη νέα επίθεση εναντίον της, απάντησε: "Παραπέμπω στην ιστορική φράση του Γεωργίου Παπανδρέου "ποιος το είπε αυτό; Η κυρία Μακρή; Τότε δεν έχει καμιά σημασία".

[Όποτε τους βολεύει χρησιμοποιούν και τους Παπανδρέου... Θα ήταν πιο σεμνό η όποια Βούλτεψη να μην πιάνει στο στόμα της τους Παπανδρέου. Κι όταν ο Γεώργιος Παπανδρέου είπε την φράση «εσείς το είπατε; Ε, λοιπόν δεν έχει καμία σημασία», την είχε πει με αφορμή κάποιο ασήμαντο, ανύπαρκτο βουλευτή της τότε ΕΡΕ που επιχείρησε να τον διακόψει ενώ μιλούσε στη Βουλή]
Πάντως το καλύτερο που θα είχε να κάνει η κυρία Βούλτεψη, θα ήταν να μη μιλάει πολύ. Βγήκε νωρίτερα στα κανάλια και ήταν φυσικό οι "συνάδελφοί" της να την υποστηρίξουν και να συνηγορήσουν στη συμπεριφορά της απέναντι στην Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η Βούλτεψη είναι γνωστό πως καθημερινά σχεδόν είναι παρούσα στα τηλεπαράθυρα.
  • ..............................
Οσο για τον πατέρα της, δεν μας πέφτει λόγος. Έκανε ό,τι έκανε τότε που ήταν αριστερός και ως δημοσιογράφος μαζί με δύο άλλους δημοσιογράφους, τους Γιώργο Ρωμαίο και Γιώργο Μπέρτσο, συνέβαλαν με την έρευνά τους στην αποκάλυψη του παρακράτους της Δεξιάς στην «Υπόθεση Λαμπράκη». Ωστόσο ο Γιάννης Βούλτεψης δεν δίστασε στα κατοπινά χρόνια να υπηρετήσει το κράτος της Δεξιάς. Από το 1984 και μέχρι το 1993 Διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας (1984-1993) και ήταν κολλητός με τον Κ. Μητσοτάκη.

1 comment:

ΑRΤηρια said...

καλα δεν σε προβληματιζει το οτι γραφεις,γραφεις,γραφεις και δεν εχεις κανενα σχολιο?????????