Wednesday, January 23, 2013

Οι σκοπιμότητες και η επιλεκτική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ!!!



Είναι αλήθεια ότι το βιντεάκι από την ομιλία του Διαμαντόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ) που διένειμε η Νέα Δημοκρατία ήταν προϊόν "κοπτοραπτικής".  Και λοιπόν; Εμποδίστηκε κανείς να προβάλει το "αυθεντικό" βίντεο με όλη την ομιλία, του περί ου ο λόγος "αναρχικού" βουλευτή;;; Τα κανάλια και οι διάφοροι τηλε-εισαγγελείς χθες το βράδυ σχεδόν ωρύονταν για την "καραμπινάτη πλαστογραφία" (Τρέμη)!!! ΓΙΑΤΙ, λόγου χάρη το Mega δεν μετέδιδε ολόκληρη την ομιλία για να τελειώνουμε;;; Το ζήτημα είναι ότι η ΝΔ βρήκε "πατήματα" που τα έχει δώσει ο ίδιος ο Διαμαντόπουλος κι έκανε τη δουλειά της. Κι όπως έχουμε καταλάβει όλοι, γίνεται ένας ιδιότυπος ανορθόδοξος πόλεμος μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ κι εμένα ποσώς μ' ενδιαφέρει. Ούτε φυσικά τι όπλα χρησιμοποιούν. Είναι δική τους υπόθεση. 
  • .............................
Προσφάτως επίσης είπε ο Δένδιας «ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μια φάση μετάβασης και θα συνεχίσει να στρέφεται προς τη νομιμότητα». Και ξεσηκώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την παραίτησή του! Όταν όμως τα στελέχη του και ο ίδιος ο Τσίπρας λέει ότι θα τρελάνουν την κυβέρνηση στη νομιμότητα [sic], αυτό τι είναι; Δηλαδή θεωρούν ότι η [τρικομματική] κυβέρνηση είναι παράνομη και εκτός νομιμότητας;;; Πάντως δεν τους ζήτησε κανείς να ανακαλέσουν....
  • .............................
Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχουν το μονοπώλιο της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και το λέω τούτο διότι υπερασπιζόμενοι δήθεν τον λαό, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, χρησιμοποιώντας και ακραίες εκφράσεις. Η επιλεκτική ευαισθησία που τους διακρίνει δεν τους δίνει το δικαίωμα να είναι αυτοί οι μοναδικοί άτεγκτοι και αλάνθαστοι κριτές προσώπων, πολιτικής και καταστάσεων.
  • Χθες άκουσα τον Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι ο Δένδιας ήταν... χουντικός"! Κι όταν κάποια στιγμή είπε ο δημοσιογράφος ότι ο Δένδιας γεννήθηκε το 1959 και άρα την εποχή της χούντας ήταν 14-15 χρόνων, ο Μπαλάφας μουγκάθηκε. Ομως πέταξε τον χαρακτηρισμό κι αυτός ο χαρακτηρισμός θα... ταξίδεψε!

No comments: